Съставяне на индивидуална хранителна диета за покачване на ММ.

13.10.07
18:21

Здравейте, първо с 2-3 изречения за мен за да ви се изясни положението.  Тренирам от 2 години без прекъсване. Успях от 64 кг да стана 80 кг като ям абсолютно всичко което ми попадне, наблягайки на пилешко, картофи ориз... и много бял хляб. Както и да е, почти не съм взимал хранителни добавки. Проблемът е, че преди 3 седмици ме оперираха и успях за това време да сваля 6 кг (за мене е страшно много, направо не мога да се гледам, супер трудно качвам маса). Лекарите казаха, че след седмица ще мога да започна да тренирам активно отново. Бях направил добра мускулна маса и още по-голям корем. Сега искам да продължа с възможност да не връщам корема(и него свалих почти). До сега не съм спазвал абсолютно никакво хранителни диети и са ми напълно непознати.

- 178 см
-  74 кг
- 22 г.
- посещавам залата 2-3 дни, после 1 почивка и пак така...
- работа - 24ч смяна, после 72ч почивка, през което ходя на лекции, в работата нямам никакво физическо натоварване.
- вече си купих креатин, мисля да добавя глутамин или каквото още препоръчате
- ефект: понижаване на мазнините на корема(само там имам) и повишаване на чистата мускулна маса.

Това е, ако сте си направили труда да изчетете всичко до тук, ще се радвам ако ми дадете съвет ;)

Темата беше редактирана от stan на 13.10.07 18:22.

ВН

13.10.07
18:54

Съвет 1: Изчети всичко, което ти се покаже след търсене на думата “диета” в електронното издание.
Съвет 2: Разгледай предходни мнения с хранителни режими, после прочети и техните линкове.
Съвет 3: Реши дали ще седнеш сам да си смяташ диетата или ще търсиш платена помощ от консултант.

Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1