13.10.07
18:25
На 18 години сам 187см 93кг .тренирал съм горе долу една година с прекасвания ...
Искам да чистя спрял сам се на следните добавки
Анимал Пак и Анимал Кътс или Л-карнитин + Липо-6 , Ако имате други изпитани предложения споделете .
Моля само тези които наистина разбират да пишат!
Благодаря предварително :))
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.10.07 11:57.
Не си го споменал но надявам се знаеш че без правилен хранителен режим няма да ти помогнат много добавките . Предлагам ти да започнеш без добавките и да ги включиш накрая ( когато ест е най трудно) . Emzo има тема в която има описание на “най” бърнерите , може да ти е полезна . http://www.bb-team.org/forums/viewthread/23336/
Най-добре е наистина да започнеш без добавки и след това да ги прибавиш ако изобщо би имало нужда. Аз бих препоръчал ако все пак решиш да взимаш нещо да се спреш на умерено силни витамини и минерали и течен л-карнитин.
Фет бърнърите, аз лично им намирам 2 приложения:
1. да подтискат апетита - има продукти, които се справят отлично с това.Естествено правилния подход е бавно преминаване от ВВД към РБР и после към НВД, тогава няма нужда от тях, но всеки бърза за някъде.
2. Енергия - всеки има моменти, когато организма му се изтощава и тогава идват на помощ те.Грешка е да се започне от самото начало с такъв тип продукти.
Бърнъра не топи, без спорт и диета няма ефект.