13.10.07
16:46
Какво ще кажете по въпроса ? :) Примерно на 27.10.2007,това е по - другата Събота ;) Има достатъчно време да се организира всичко :) Заведение ще се намери веднага,само да се разберем колко точно ще ходим и така :) Пускам толкова далечна дата,за да може да се организираме и тези който не са от София,а имат желание да дойдат да могат да си направят планове,а и най - вече за да може да се уточним има ли желание за такова мероприятие :)
Ако до сега не сте се събирали така,гарантирам,че ще се изкефите :) :)
13.10.07
20:15
Бил съм на 2 срещи досега. Единия път бяхме 4, другия 3ма човека :D
Общо взето несериозна работа. Вече нямам надежда да се получи интересна и многобройна среща.
13.10.07
20:17
Били сме и по 20 човека, когато форумът беше 30. :) Просто бяхме все познати и лесно се организирахме. Сега е трудно да се съберем по градовете на едно място в удобно за всички време. Но все пак трябва да се помисли ... road trip. :)
13.10.07
22:26
Ем софиянците сме много аз така като гледам ;) можем да се организираме,а и 10 души сме пак е нещо :) :)
16.10.07
10:38
Идеята е чудесна! Твърдо за.Пък и съм нов във форума и бих се радвал да се запознаем.
Идеята е супер, подкрепям я... но незнам дали ще стане нещо... някои събота и неделя си ходят на село, други на почивка и т.н.. Според мен трябва по от рано (поне месец) да се обяви дата на срещата за да може които иска да си направи плановете.
16.10.07
13:22
Ако имате желание, ще намерите и начин.
Даже и двама да се съберете, да си изкарате весело и да пуснете снимки, следващия път ще сте трима :) :) :)