12.10.07
21:44
Хей,
доста малко има за Васиве. Вкарвам темата тук защото считам, че азотните окиси са
универсални - сила, издръжливост, качаване и сваляне на тегло. А Вассиве не е просто
азотен окис, компонентите му са още креатин, гуарана, аминокиселини в разклонена верига, кофеин и други.
Не мога да си обясня слабия интерес към този уникален продукт.
Преди да пробвам Васивето, направих две седмици на Adenergy, това е азотен окис с креатин от предишното поколение
на Оптимум Нютришън. След първата доза с Вассиве мисля, че вените ми са осезаемо издути - ефект който при Аденерджито сякаш не забелязах. При все това с Аденерджи постигнах напомпвания в рамките на 3-4 см на ръката.
И така, очертава ми се още един месец на азотен окис. Въпроса ми е колко е максималния цикъл с такъв продукт?
Смятам да продължа и да добавя Vassive Ce към програмата си, като ще достигна до 45-60 дни с този така наречен
кит.
Кажете вашето мнение за ефекта на азотния окис в дългосрочен план. Тоест запазихте ли качените сантиметри?
Комбинирахте ли с креатин или друг продукт?
С нетърпение ще очаквам вашите отговори, тъй като аз съм очарован.
Темата беше редактирана от Marccus на 12.10.07 21:46.
Максимална продължителност - 60 дни - независимо от марката на продукта.
Оптимален ефект около 20ия ден.
Препоръчвам прием 30 дни, почивка поне 3 седмици.
Колкото до запазването на постигнатото - изцяло зависи от хранителния режим.
Ефекта изпъкнали вени - около 2 седмици при мен (като това зависи от % телесни мазнини).
Колкото до продукта на ОН малко са го пробвали поради наличието на по-добри е по-евтини други такива продукти.
13.10.07
07:39
казано от Pabis на 13.10.07, 06:36:
За по-добри малко се съмнявам. ;-)
Юнивърсал - анимал пъмп ;].
Използвал ли си ги и двата суплимента,за да констатираш кой е по-добър. ;-)
И аз мисля, че трябва поне 45 дни с единия продукт и 45 дни с другия за да можеш да отсъдиш кое е по-добро.
Много се чудих между Васиве и Иксплоуд (Vassive i Explode), но гуараната, зеления чай и трите аминокиселини
с разклонена верига решиха спора в полза на Оптимум.
Мисля, че популярността на BSN се дължи повече на Рони Колман отколкото на превъзходството на Иксплоуд.
13.10.07
08:57
казано от Nosferatu на 13.10.07, 07:39:
казано от Pabis на 13.10.07, 06:36:
За по-добри малко се съмнявам. ;-)
Юнивърсал - анимал пъмп ;].
Vassive -No и Vassive-Ce на ON е няколко класи над Анимал пъмпа
Не съм съгласен, повече няма да пиша в темата да не стане спор.
В продукта на ОН има едно припокриване на съставките.На хартия изглежда по-добре обаче отзивите от :
http://forum.bodybuilding.com/ са съвсем други.
Използвал съм и двата продукта и чесно казано,лично сопред мен Vassive e по-добър.
Честно казано аз тренирам само на лостове и успоредка. И днес така се напомпах зверски,
че като си свивах ръката в лакътя между края на пръстите ми и рамото ми оставаха поне 5
сантиметра. В спокойно състояние без зор си хващам рамото с всички пръсти.
После тичах с тежести на краката и напомпах прасците.
Сега ми се върти една мисъл.
Безопасно ли е да комбинирам с две таблетки кленбутерол дневно.
Емзо е прав -
фаворита Explod на BSN = 120 лв : 800 гр = 0.15 лв/гр
Vassive = 64 лв : 375 гр = 0.17 лв/гр
Още не съм изпил Вассивето и преминах на Иксплоуд.
Спрях се на следния стак - Иксплоуд + Опутимум Суроватъчен + Оптимум трибулус за поне
2 месеца.
Други препоръки?
Мнението беше редактирано от Marccus на 25.10.07 19:46.
Ако не се лъжа, в Иксплоуда и Васивето има Креатин Етил Естер. Не ли достатъчно?
Друг въпрос е, че препоръчват и Сел мас. Но Стака става доста скъп.
препоръчват и нитрикс .... всъщност стака се състои от експлоуда, селл-масс, нитрикс и синта6 .... май напоследък към него слагат и аксис