3 кг за 1 месец

DU

19.11.06
20:22

Значи за 1 месец качих 3 кг това нормално ли е? пил креатин глутамин ядях си както трябва въглехидратите ги дигах до 250-300 на ден

FI

19.11.06
20:29

ми възможно е половината да е вода тъй като нали знаеш че креатина задържа водица.

19.11.06
20:31

И според мен е вода повечето.Аз съм минах по твоите стъпки НВД—ВВД и засега съм +5кг и съм доволен.

DU

19.11.06
20:52

ех тая водица :P Значи да не се притеснявам ;) Бях длъжен да пусна тема гризеше ме :)

19.11.06
22:25

Може и 10 кг да си качил ама кво от тва ?

19.11.06
23:00

хора не се излагайте бе как от креатин ще задържи кило и половина вода...?!

20.11.06
00:51

[quote author=“emzo”]И според мен е вода повечето.Аз съм минах по твоите стъпки НВД—ВВД и засега съм +5кг и съм доволен.

emzo, за какъв период от време си ка4ил тези 5 кила

FZ

20.11.06
21:04

[quote author=“DunevmotorSport”]Значи за 1 месец качих 3 кг това нормално ли е? пил креатин глутамин ядях си както трябва въглехидратите ги дигах до 250-300 на ден

абсолютно нормално ! но какво ще запазиш като м.маса е друг въпрос  8)

DU

20.11.06
21:23

Еми сега ще си продължавам да си карам така  сега като съм спрял креатина ще вида колко вода съм задържал

Когато се премерих на кантара ония ден бях 84 да не би другите 2 кг да са били  вода?Или са прекалено много а и 1 кг за месец как ви се вижда?

Петко К - не пускай поредни постове

JD

23.11.06
22:54

Е как да не е нормално, ако излизаш от НВД де, тялото се “захранва” така да се каже  :lol: , а креатина да да заадрържи 1,5 кг водам /при други обстоятелства щях да си го сложа в подписа  :lol:  / , креатина задържа вода минимално в отношение с мастните депа което се изрзява с издуване..

23.11.06
23:10

Незнам за какво се притесняваш ???

23.11.06
23:49

3 килограма за месец, особено като ти е първия месец (съдя по една друга тема) не е ненормално. 1-2 от тях са храна и вода. Вариации от килограм за 24 часа също не са странни аномалии...На месец без режим, без добавки, само с прилични тренировки в залата може да се качва около 2 кг на месец, в началото  даже повече, зависи от тялото ти дали е предразположено. Така че повод за притеснения не виждам. Както и не виждам защо в първия месец са ти добавки...

24.11.06
14:31

[quote author=“DunevmotorSport”]Значи за 1 месец качих 3 кг това нормално ли е? пил креатин глутамин ядях си както трябва въглехидратите ги дигах до 250-300 на ден

Повече от нормално е...продължавай...на прав път си.
А и не е чак толкова голямо количеството на водата(задържаната),просто защото все още е първия месец.
Но реално чистата ММ е около 1.5-2 кг.

24.11.06
14:56

за пръв път виждам човек които да се притеснява от това че е качил кг.А и ако снимката е твоя това тря се радваш.

DU

24.11.06
15:17

Не бе пич не се притеснявам от това че съм качил кг просто се притеснявам да не качвам много  мислех че 3 кг за месец не са добре а трябва по бавно но вече се уверих че не е така

14.10.07
22:09

е и аз първите 2 месеца като почнах да тренирам качих 6 килограма и какво от това като после за 10 месеца качих едва 5 кг

KO

23.10.07
07:34

Въглехидратите задържат вода и когато си на НВД имаш по малко вода в тялото..  Четох по горе че си бил на НВД и сега си на ВВД тъй, че тези 3 кг са водата която е нормално да имаш в тялото като ядеш въгл и мускул който си върнал защото е невъзможно да си на НВД и да не изгубиш грам мускули, не вярвам да си качил и гр. мас защото си бил на НВД скоро и метаболизма ти е още бърз. Така че радвай се, но не разчитай секи месец да качваш по 3 кг.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1