Моля за съвет.

[S

14.10.07
20:30

Привет,
моят проблем е следният:
За кратко време (2 месеца) качих около 10кг ,само със здраво хранене,не съм се омазнил,но за съжаление бузите ( на лицето :P ) ,така да се изразя се “удебелиха” . Въпроса ми е как мога да ги “сваля” ? кардио или какво..благодаря ви предварително и се извиняват за неточноста в обяснението ми.
Поздрави

14.10.07
23:05

Не можеш да свалиш само бузите. За съжаление не ти решаваш по колко и откъде да сваляш когато си на диета.

Ако не си омазнил, в което ми позволи да се поусъмня, вероятно си задържал доста вода. Както каза DooM_MasteR, локализирано “сваляне” е по-скоро имагинерно понятие, затова по-скоро ти препоръчвам да балансираш храненето и да преминеш към така наречените “оформящи” тренировки. Ако ти липсва информация, прегледай режимите в изданието.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1