12.10.07
14:52
Аз сам на 17 години и от 2 години тренирам само през учебно време. Обаче като ида във фитнеса по някога не ми достига сила и издражливост да си довършвам сериите. Поинтересувах се и ме казаха да пия трибестан. Вече знам как деиства обаче се питам дали ако го зимам сега и подеиства, след като спра да го взимам или след години ще стана едва ли не импотентен, защото тва стимулиране сега на хормоните мисля че ще ми се отрази в последствие. Наистина ли е така или просто си въобразявам.
12.10.07
17:56
казано от Stupid_tiger_ на 12.10.07, 14:52:
Аз сам на 17 години и от 2 години тренирам само през учебно време. Обаче като ида във фитнеса по някога не ми достига сила и издражливост да си довършвам сериите. Поинтересувах се и ме казаха да пия трибестан. Вече знам как деиства обаче се питам дали ако го зимам сега и подеиства, след като спра да го взимам или след години ще стана едва ли не импотентен, защото тва стимулиране сега на хормоните мисля че ще ми се отрази в последствие. Наистина ли е така или просто си въобразявам.
Би ми било интересно да видя що за човек те е посъветвал да взимаш трибестан на 17 години... Има много други неща, които можеш да вземеш преди трибестана и които със сигурност ще дадат по-добър резултат.
На първо място обаче обърни внимание на храненето си - проблемът може да се корени именно там.
Ако все пак решиш да взимаш трибестан - не, няма да останеш импотентен.
13.10.07
22:27
А кво да взимам за да постигна по голяма издръжливост и сила, бихте ли ме посъветвали
Ако ядеш правилно и тренираш правилно , съответно трябва и да почиваш правилно -> спиш ли достатъчно ?
Иначе задължително си вземи витамини - да речем нещо добро като центрум( не правя реклама просто са дори :) ) или тези дето ги продават в магазините на в.Лечител ( аз съм доволен от тях) . Може да пиеш по 1 кафе преди тренировка ако нямаш някакви проблеми или да си вземеш креатин . Надявам се да съм помогнал .
Вземи си креатин!Но първо прочети как действа за какво се пие и как се пие!
Мнението беше редактирано от Judo на 14.10.07 05:22.
Освен храната и качествена почивка, може да обърнеш внимание и самата тренировка. Може да не ти достига сила защото не изпълняваш правилно самото упражнение и натоварваш повече второстепенни мускули отколкото главните мускули които тренираш. Също ако ходиш всеки ден на фитнес може да се преуморяваш и мускулите да нямат достатъчно време за възтановяване. И все пак едни добре балансирани витамини и минерали, в комбинация със суроватъчен протеин и креатин би бил добър избор.
1. Храна - правилно подбрани въглехидрати преди тренировка и след нея ще ти осигурят добра тренировка.
2. Сън - щеш не щеш трябва да спиш достатъчно щом си се захванал с този спорт.
3. Тренировка - дали не претренираш ?
На тази възраст не ти трябват трибестани и др такива.
казано от emzo на 14.10.07, 12:03:
1. Храна - правилно подбрани въглехидрати преди тренировка и след нея ще ти осигурят добра тренировка.
2. Сън - щеш не щеш трябва да спиш достатъчно щом си се захванал с този спорт.
3. Тренировка - дали не претренираш ?На тази възраст не ти трябват трибестани и др такива.
много хубаво го каза,ама ако все пак не ти достига силичка пробвай креатин.