Гърди!!!

15.10.07
15:23

Здр имам малък проблем с гърдите!
Едната (дясната) се развива по добре от другата (лявата)  защо така???
знам,че неможе двете страни (така да ги наречем) на тялото  да са напълно симетрични но все пак ... ако може да бъдат до толкова еднакви до колкото да не се забелязва много :)

По-Здрави

15.10.07
15:50

Най - вероятно само ти виждаш тази разлика. И аз имам лека разлика в гърдите, но съвсем леко се забелязва. Според мен е нормално.

15.10.07
16:48

можеби и при теб както и при мен левият ти трицепс е по-развит от десния и затова като правиш лежанка лявата част на тялото поема по-голяма част от натоварването и съответно се развива по-добре :) ако толкова много те притеснява тази разлика наблегни на тренировките с гири така ще натоварваш и двете гърди равномерно

15.10.07
18:02

казано от Rado_Pavlov на 15.10.07, 15:23:

Здр имам малък проблем с гърдите!
Едната (дясната) се развива по добре от другата (лявата)  защо така???
знам,че неможе двете страни (така да ги наречем) на тялото  да са напълно симетрични но все пак ... ако може да бъдат до толкова еднакви до колкото да не се забелязва много :)

По-Здрави

Спокойно, нормален си, потренирай известно време с дъмбели вместо с лост.

16.10.07
13:45

добре ще сменя лоста с дъмбели
мерси за отговорите :)

FA

17.10.07
08:39

Ще се оправиш !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1