18.12.04
19:57
Това е лекинко далеко от темата: )Арни станал Мистър Вселена на 20
(значи 1967) Тогава имало ли ги е тия боклуци?Вижте го на http://arnold.atspace.com/young/ какъв е дзвер!Дали тогава е вземал нещо?
Вземал е. Масово стероиди в спорта започват да се ползват през 50 - те години. През 60 - те са вече нормално явление ;) Бил Пърл (който се е състедавал преди Арнолд) в едно интервю признава, че някъде края на 50 - те години е пробвал за пръв път стероиди.
стигни до тук без зоб: http://arnold.atspace.com/young/Data/page.htm?2,0
имало е - сред силовите спортове не е имало човек, който да не ги взема...
18.12.04
23:11
mission impossible - ебати гърдите
19.12.04
00:03
Какво изобщо си говорите арнолд е нечовешки зоб. Но никой не може да отрече, че е положил НЕЧОВЕШКИ труд за да успее. Всеки знае по каква НЕЧОВЕШКА програма. Мен ми е интересно на тея снимки от младостта на колко години е?!? На мен една от снимките ми се струва че е на 15-18 години. Така ли е? Това значи, че е почнал да зоби на 13-14… :twisted:
19.12.04
01:41
ами почва да тренира на 15,за друго не знам.
19.12.04
12:50
Арнолд на 19 години през 1966 години печели титлата мисътр Европа.През 1967 година печели титлата мистър юниверсъл, а само на 23 години през 1970 печели първата си титла мистър Олимпия.Ако според вас това не е да си невероятно надарен, аз незнам.
Явно генетиката му е определяща за тия постижения, а че си е реализирал пълния потенциал с много зоб, едва ли някой може да се съмнява! Със сигурност е имал много лекари и диетолози, които са се грижили да взима всичко правилно, за да не се утрепе, въпреки че имаше някакви проблеми със сърцето (твърдеше, че са вродени).
Иначе и на мен ми е интересно на колко години е почнал да зоби мощно.
20.12.04
00:28
2те операции на Арнолд свързани със сърцето са в резултат на неговото минало, но определено не са вродени. В началото на кариерата си той е нямал лекари и диатолози грижещи се за него. Мойте предположения са че е почнал на 17, но знае ли човек...
Успехите на арнолд са свързани единствено и само с гена който е наследил. Всички културяги приемат какви ли не космически стероиди дето в България не сме и чували за тях, но не са стигнали на нивото на Арнолд ( имам предвид цялостно, че има по тежки говеда има, ама тази хармония дето я е постигнал я няма никаде ).