03.02.04
04:13
Shte po4vam 6 sedmi4en cikul s bionabol i deca.
Ako imate jelanie spodelete mnenieto si s mene ima li neshto po seriozno ot koeto trqbva da se pritesnqvam. Shte vzimam vsi4ko piramidalno, deca 6tata sedmica nqma da si biq. nai golqma doza bionabol koqto shte vzema prez 3tata sedmica e 15mg na trenirovu4en den. Mislq 4e dozata e malka, no vse pak trqbva li osven karzil po vreme na cikula i tribestan sled nego, da pribegna kum nolvadex itn.
Anton, 03/02/04
Децата я спри доста преди 6тата седмица според мене още 4тата седмица най-добре нека пика тие е до тогава . От 4тата седмица почвай да спираш стероидите и вкарай 5тата седмица трибестан тва е най добрия варятн защото деката спира за доста време собственото производство на тестостерон и ще загубиш доста от постигнатото ако я спреш след бионабола или наравно с него ,та вкарай трибестана от последната седмица.Нолвадех вкарай по 1 таблетка последните 3 седмици примерно но и той е отровен та незнам ако смяташ че няма да имаш проблеми неговкарвай а и цикъла не ти е много силен за да се страхуваш от гинекомастя ,но се пак сам си преценяваш .
по-здрави и успех
Според мен 4 седмици с deca е малко,стероида е мек и може спокойно да го ползваш и 6 седмици
Примерна програма:
седмица 1 10mg bioanabol + 250mg deca
седмица 2 15mg bioanabol + 250mg deca
седмиса 3 15mg bioanabol + 250mg deca
седмица 4 20mg bioanabol + 250mg deca
седмица 5 15mg bioanabol + 250mg deca
седмица 6 10mg bioanabol + 250mg deca
В седмица 4 и 5 може да ползваш и 500mg deca(ти си решаваш)
Препоръчвам ти през целият цикал да ползваш Трибестан ( тая deca може да те ^%*^& :) ) а след края на цикала зимай pregnil за 4 седмици
04.02.04
15:27
vig rpiatel cikala e dosta mek i vaobshte ne se pritesniavai ot stranichni efekti.estestveno shte ti e nugen karzil zaradi bionabola i to 3 pati po 2 tabletki inache za dekata ako 250 mg e edna ingekzia niama problem .stranichnite efekti se proiaviavat chak pri 2 do 3 ingekzii na sedmiza no ako iskash ohcte po bezvredno si vzemi RETABOLIL,toi e v po malka konzentrazia inache sa edni i sashti i e samo igra na dumi..razlichava se po tova chte toi e ot 50 mg ingekziata i aktivnata sastavka e po malko pri nego
06.02.04
10:44
здравеите.моля да ми отговорите дали следната схема на провеждане на стероиден цикал с бионабол е правилна.необходимо ли е след спирането да продьлжа с приемането на някои медикаменти(абе изоб6то кажете ми ако не6то не е правилно).само да уто4ня-занимавам се пове4е от една година сериозно(преди тва сам се занимавал но за по около половин година) ,в момента тежа 105 кг , това ми е парви цикал.
2 дни-по 5 мг
3 дни-по 10 мг
4 дни-по 15 мг
14 дни-по 20 мг
4 дни-по 15 мг
3 дни-по 10 мг
2 дни-по 5 мг
са6тевременно 2 пьти по 25 мг провирон,1 пьт по 10 мг нолвадекс и три пьти по една таблетка карзил дневно.
6те ви бьда много благодарен да полу4а подробен отговор или няква алтернативна схема на доло горе са6тата цена.извинете ме ако вьпроса ми ви се струва тьп и 4е вси4ко е било изяснено преди,но просто искам вси4ко да ми баде то4но и ясно преди да запо4на.
предварително БЛАГОДАРЯ.
06.02.04
22:34
благодаря ти за отговора ,но моля те посаветваи ме за дозите 6том според теб са ненужно високи.какво е мнението за ефективността на този цикьл?
06.02.04
23:42
е да де но нали emil_mlo kazva 4e толкова антиестрогени не са ми нужни-кои,колко и как да взимам?
Зимай по 2 хапчета carsil, 1 nolvadex и в края на цикала почни по 1 хап Tribestan
07.02.04
10:37
дано не ставам досаден, но последно да питам -тва гарантира ли ми липсата на гинекомастия и колко време трябва да взимам трибестана?
Цикъла наистина е добър но го одължи наистина и нека си поне на 1 седмица с по 5 млг на ден. Другото е да махнеш нолвадеха и да останеш само с провирона . Следващото е ,че 1 таблетка от 500мг трибестан няма да ти е достатъчна 2 грама ти предлагам 4 таблетки поне първите 2 седмици .Гарантирати братле ,а тоя нолвадех е излишно тровене според мене или го пи така както каза imth последната седмица и още 2 седмици ,но ас не виждам смисъл и от това..
по-здрави
само едно дупланение 1 седмица на 5мг бионабол последната седмица вече като спираш
29.02.04
09:42
Kajete dali cikala mi s bionabol e dobur.Visok sam 175cm 72kg i treniram ot godina i 7 meseca.Na 16 godini sam.
1sedmica ot pon do petuk po 10mg;subota i nedelq po4ivka
2sedmica ot pon do petuk po 15mg’subota i nedelq po4ivka
3sedmica ot pon do petuk po 20mg;subota i nedelq po4ivka
4sedmica ot pon do petuk po 15mg;subota i nedelq po4ivka
5sedmica ot pon do petuk po 10mg;subota i nedelq po4ivka
Kato su6tevremenno vzimam po 3tabl CARSIL dnevno i poslednata sedmica ot cikala po4vam tribestan po 2gr na den.Kajete dobur li e cikala i kade gresha.
10x predvaritelno
като цяло грешиш в това да зимаш bionabol на тая възраст :)
друга голяма грешка...какви са тия измислени почивки :?: знаеш ли какво става с кръвното и изобщо с цялото ти тяло ако правиш такива ...изгъзици :?:
29.02.04
13:04
dobre de ponege sme podkrali taia tema kakvo shte kagete za sashtia zikal no vmesto bionabol da e Winstrol.decata da e pak za 6 sedmizi obshto 6 ampuli a Winstrola do 25 mg v poslednata sedmiza.mislite li che triabva niakoi ot tezi steroidi da spre po rano i da se prodalgi s neshto drugo.samo da vi kaga che mislia kam 4 tata sedmiza da zapochna s priem na TRIBESTAN.aa i da vi kaga govorim za parvi sikal)).