Имам доста голям проблем..плс помогнете!

FI

18.10.07
09:51

Здравейте!От понеделник започнах пак да тренирам..Пия креатин и глутамин и от вчера си купих трибестан.Вчера пих трибестана 3 пъти по 3 хапчета (по 250мл са) .. направих си тренировката,пих всички работи както си му е реда и ядох 4 пъти..вечерта като се прибрах кам 8 часа испих дозата трибестан (3 хапа) и креатина и кам 11 си легнах.Вечерта кам 3 часа се сабудих и повръщах..след това кам 4-5 пак ми се догади и пак ходих да повърна.Възможно ли е да е от хранителните добавки??? На 16 г. сам тежа 62 кг.

ИВ

18.10.07
10:27

3 пъти по 3 хапа 250 милиграма... тва на Софарма ли е ? Концентрацията е доста висока... мисля, че бяха 90 милиграма фуростанолови сапонини. Внимавай с нея и този трибестан на 16 годишна възраст. Може да си хванал настинка или кой знае...

От креатина може да е. Само той може да подразни стомаха до такова ниво.

FI

18.10.07
14:36

На софарма са да.. Аз неска само креатина си пих малко ще почина от тоя трибестан щото мисла че е от него.. Неска цял ден не ми се яде и нямам сила..предполагам че е настинка и дано да е така . Да не е от добавките :(

Щом е така е някаква настинка явно.

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 18.10.07 14:38.

18.10.07
19:37

Много е вероятно да е настинка. И мен малко ме хвана хремата, ама така е като нося още блузи без ръкави да показвам ръце... :coolsmirk:
А това повръщане предния ден е възможно да е от креатина. Не го пий на гладно. ;)
Успех!

FA

19.10.07
07:56

Защо ти е тоя трибестан

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1