19.10.07
08:51
...........
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 13.10.11 06:07.
Моя съвет е да започнеш да четеш сериозно по темата и непредубедено, остави страховете настрана.
19.10.07
12:31
Здравеи.Ами тренировката ти според мен е перфектна.То4но това е тренировка за изгаряне на изли6ни мазнини за жени. А за хранителния режим,не се притесняваи да си на ХВД .Според мен недеи избираи някоя мн строга диета таикато организма ти не е свикнал да е на разли4ни диети.Тук в саита има добри хранителни режими. в момента в тоя сезон малко по трудно се изгарят мазнини но несе притесняваи няма да ти попре4и това.Ами... късмет !!!
19.10.07
13:37
Аз пък искам да те питам накъде искаш да отслабваш още?
20.10.07
08:37
...........
Мнението беше редактирано от AfterMidnight на 13.10.11 00:41.
в началото на тренировката влагаш много карди, намали го 20 мин пътека с наклон и 20 мин велоаргометър. и последвай кръгова тренировка с тежести с по една серия на изпълнение в първите 2-3 седмици от начинанията си.
Задаваш въпроси на които не може да се отговори кратко и точно.
Според мен най-удачно на този етап е да се запознаеш с основните понятия във фитнеса и по-точно хранене и тренировки. За това ще ти трябва да прочетеш предназначените за това раздели от главния сайт. Съвети които могат да ти се дадат тук няма да ти послужат достатъчно докато не стигнеш до етап да задаваш конкретни въпроси, а не да не знаеш нищо като цяло. Не е нужно да се открива топлата вода на всеки път, това което те интересува и други са го питали и са получавали някакви отговори.
Ако не го направиш и караш на сляпо, както има няма 90 процента от начинаещите, ще си навлечеш само неприятности- кунтузии, няма да се чувстваш достатъчно свежа и разбира се няма да имаш желаните ефекти.
Това което си прилагала и май продължаваш е доста некачествено нате режим. Можеш да си го позволиш защото жените са с пъти по издръжливи от мъжете на подобни експерименти.
Поздрави и успех
Какво значи много и малко?Трябва сичко да ти е изчислено,тъйкато е НВД.Тренировката не е от значение,чак толкова дали ще правиш 10 или 15 повторения.Ще е добре все пак да постнеш режима си.Много е рано за резултати и този 1 кг незнам как си го отчела,има значение много неща,кога си се мерила(сутрин,следобед,вечер...дали е било на гладно или не и куп други подробности).А и този кг може и да е само вода.
Успех.
21.11.07
21:54
казано от Alkorin на 20.10.07, 14:16:
Клякане с щанга и мъртва тяга са най - добрите.
Хора спрете да пращате начинаещи да правят тяга и клек! Не сте полезни така! :gulp:
Alkorin, нищо лично - ти ми попадна, но и други го правят. Има много по-подходящи упражнения за хубаво дупе и бедра, лесни за усвояване от начинаещи. >>>Глутеус Мост <<<
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 24.11.07 13:59.
ами и аз те съветвам да почнеш да четеш малко повече ,защото ако нещо правиш грешно-то е от липса на информация.Не само в този сайт можеш д анамериш - из цялото интернетт пространство.А фитнеса и храненето са много актуални теми ,така ,че няма да имаш проблем.Само ти препоръчвам(от личен опит) да не четеш женски списания,както от хартия ,така и в интернет-информацията в тях е заложена на “митове и легенди” и няма нищо общо с биологията и т.н. А за фитнеса-и аз съм начинаеща специално в този спорт и мога да ти кажа ,че в сайта има страхотна информация-изчети всичко възможно и даже сама ще си съставиш много по-смислена програма от тази ,по която сега тренираш.
И като цяло недей да отслабваш ,ами се храни здравословно и тренирай ,защото не си представям на какво ще заприлича едно момиче 172-3 ,50(???) кг ? И защо точно 50 реши ,че искаш да си? Аз съм 170 и тежа 60 кг и се обзалагам,че ,ако ме видиш няма да кажеш ,че изглеждам зле ( колкото и нескромно да звучи) . Не всичко е килограми и сметки. Гледай се в огледалото и когато видиш образ ,който ти харесва и в него се чувстваш добре ,тогава си постигнала целта си .
Хубав ден