18.10.07
13:04
...това дето го казва Недик за Л-карнитина? казва че действа единствено след сън на гладно заради някакви си киселини, които се образували през ноща в стомаха.
18.10.07
13:50
това означава ли, че в тренировъчен ден с тежести, ако пия сутрин със закуска течен карнитин ще има полза от него час и половина по-късно в залата? :roll:
19.10.07
08:11
понеже новите ми БЦАА са на прах и няма начин само с вода да ги пия (не се разтварят и стоят на повърхността) реших да не правя кардио (велоергометър) сутрин на гладно а 2 часа след закуска да правя HIIT. мисълта ми е има ли някаква полза от карнитин при такъв режим и как да го приемам? (след ставане и 20 мин след това закуска или 30 мин преди трен...?)
Народе ако си решил да си докарваш здравослни проблеми давай само на L-Carnitine сутрин,незнам дали се усвоява по-добре но определено ще си докараш някой гастрит или язва ! :smirk:
Това точно от карнитина няма как да стане, виж от някой фет бърнър може, но пак е малко вероятно.
19.10.07
14:44
не знам кое му е опасното на това да правя кардио сутрин (след прием на 5-10гр амино) и след като свърша (40 мин) да пия един шейк... пък знам хора които не закусват до обяд и карат на кафе и цигари и нямат такива оплаквания :)
Мнението беше редактирано от Warrior Within на 22.10.07 10:52.