За Протеина

19.10.07
08:36

Значи искам да питам нещо за протеина.Имам програма ям по много тренирам но нужно ли е всеки ден да взимам протеин за да покача по бързо?Знам че има доста теми с тоя смисал но немога да намеря точно което искам.Казват ми пий сутрин обед и вечер при нетренировъчни дни и преди и след тренировка в тренировъчни.Вярно ли е о.0 ?

FZ

19.10.07
08:52

Кажи  какво ядеш и кога ?

ИВ

19.10.07
09:12

Ако е суроватка и ако имаш излишни пари и количество - сутрин, преди и след тренировка е добре.

19.10.07
11:59

Не не е вярно, ако се храниш добре ползата от това да приемаш допълнително протеин е минимална виж ако не можеш в даден момент да ядеш можеш да заместиш с протеин.

19.10.07
18:29

Единствено след трен. има смисъл, ако през останалото време  си набавяш нужното количество от храната.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1