Гърдите...

18.10.07
16:07

Значи с 1 приятел спорехме по следния въпрос-4 упражнения за гърди нормално ли е или могат да се претоварят

18.10.07
17:00

За мен са множко. :)
За друг, може да са идеални.

18.10.07
17:10

Аз прая по 4 упражнения: 3 базови и крос-овър или пул-овър

При всеки индивидуално и все пак бих казал, че са добре. После разбира се поне 5-6 дни почивка до следващата за гърди

18.10.07
19:22

Според мен са много, 2 базови + 1 изолиращо.

18.10.07
20:08

еми да нормално е 4 упражнения за гърди...като обиколиш всички лежанки и накрая правиш флайс или корсоувър...ама за гърдите ще кажа 1 мое мнение и сигурно ще има хора които няма да са съгласни ест. от моя страна за при упражнението за гърди по предпочитам при полулег..за горната част на гърдите.При лег която е за средната гледам да страня и сега ще кажа защо..горната част е по важна т.е средната част на гърдите много не се забелязва..затова сега почнах да правя полулег с пирамида 3 серии и след това обратна пирамида пак 3 серии и накрая 1 изпомпващо.След това правя 4 серии при обратния лег..и накрая правя флайс или корсоувър,но често при хоризонталния лег правя с дъмбели някоя серия.Незнам но тази програма за гърди ми действа идеално.СЛед всяка тренировка усещам как гърдите ми все повече и повече се помпят и добиват обем както и релеф.Все пак всеки си е индивидуален и всеки тренира както мисли за най-добре.Това беше от мен.

19.10.07
11:50

StyLLinG нещо си се объркал няма средна част на гърдите има долна и горна част, така че е все едно дали правиш обратна или хоризонтална лежанка все в долната част отива.

19.10.07
13:01

Дали са много, малко или достатъчно е относително. Зависи как тренираш - интензивност, серии, повторения. Аз правя 4 упражнения и общо 14-16 серии. За мен това е оптимален вариант засега, но за друг може да не е. А и не забравяйте, че 4 упражнения натоварват по-цялостно гърдите отколкото 3 (зависи и от упражненията, но по принцип е така). Ако трябва да изкажа личното си мнение: пич, не не са много! Действай здраво!  ;-)

19.10.07
14:14

4 упражнения за гърди си е напълно достатъчно, не е много, е абсолютно начинаещи могат и да се поозорят, но е строго индидуално

19.10.07
16:59

Според мен при гърдите не е толкова важно колко упражнения а кои упражнения.

Сложен въпрос със много много отговори. Зависи и от броя на сериите, на вида серии, на повторенията, на целта която си поставяш and so on, and so on…
Ако вземем среден вариант някакъв и личното ми мнение - при период за маса това е абсолютния максимум.

19.10.07
20:48

И според мен 3 са абсолютно достатъчни, но от 4 няма да се претоварят (стига сериите да са максимум по 4).

19.10.07
22:02

Значи ако работя за маса и правя 4 упражнения-3 базови и 1 изолиращо(кросоувър) добре ли ще бъде

20.10.07
17:05

Аз прая така :
1.Лег-3х8,6,4                              
2.Дъмбели от лег-4х10
3.Флайс-4х10
4.Пулоувър-3х8

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1