20.10.07
16:49
Здравеите на всички , за пръв път пиша в този форум и се надявам да не ми заключите темата ако има подобна :) , значи вупроса ми е следния : имам 400 грама креатин и се чудя как ще е най-добре да го изпия ... Бих се радвал на повечко предложения от ваша страна :)
20.10.07
17:27
Заслужаваш да ти я заключим. Има хиляди теми за креатин.
На ден по 10 грама. Аз препоръчвам без зареждане(не ти е нужно). Пий повече вода по време на приема. Това е всичко.
Амии кажи нещо повече ... като например: пил ли си друг път креатин ... ?
Пък въпроса ти е за това с какво да комбинираш креатина ?
П.С: Jorku ма е изпреварил и ти е казал каквото трябва ;-)
Мнението беше редактирано от vaskotoo на 20.10.07 17:29.
Да пил съм и други пути креатин , обаче незнма как е по-добре със или без зареждане и ако е със зареждане колко време да е то и по колко грама да пия в дните в които не тренирам , след това по колко грама да пия след като спра да се зареждам и с кафето кво да правя , мога ли да пия или не щот знам че не е хубаво... Сори за темата още веднъж :)
Ами както е писано и по горе не ти трябва зареждаща доза! зима са по 10г на ден ... по 5г преди и след трен а в нетренировъчни може сутринта на гладно 5г и после след някое от храненията още 5г
Мии те 200гр ще ти са за около 20дена ... ае пии ги тес 400.. после напраи почивка 1-2 месеца .. пък за кафето мисля че не пречи ...
Мнението беше редактирано от vaskotoo на 21.10.07 15:02.
21.10.07
16:30
Пий го месец и половина.
Кафе не пий заедно с креатина. Или поне 3-4 часа след/преди него. Неутрализира действието му.
казано от Jorku на 21.10.07, 16:30:
Пий го месец и половина.
Кафе не пий заедно с креатина. Или поне 3-4 часа след/преди него. Неутрализира действието му.
Аве и аз нещо такова знам и затова и до ся когато съм пил креатин не съм пил кафе ... но това за 3-4 часа преди след ми харесва ... :) Още веднъж благодаря ;)