21.10.07
10:07
От 20 дена вземам. Гейнер на ON някъв supermass , + Glutamine , taurin , CReatin в едно са те . геинера по 60 грама на ден
а Glutamine , taurin , CReatin то е смесено 20 гр. преди и 20 гр. след тренирофка . От 10 дена почнах да вземам и глукоза 60-70 грама на ден . Вчера взех малко повечко .
Днеска ставам главата ми канти , ниско кръвно и повишен пулс . От глукозата ли е не знам какво да правя . Мерси
Пил ли си кафе, алкохол или енергийни напитки? Да не си пил креатин, глутамин, таурин преди лягане? Да не си се дехидратирал? Може да има доста причини за ниското кръвно.
Значи , не пия алкохол кафе и енергиини напитки . Пия ги към 18:00 продуктите . Но вчера фкарах малко глукоза пред лягане. Мен не ме смущава ниското кръвно а това , че главата ми канти като слушам музика да кажем или някой ми говори по високо. И се дразня .
Пищенето и раздразнението обикновенно са пост фактор от кръвното налягане. То по скоро се дължи на високо кръвно което евентуално се е увеличило след приема на глукоза преди лягане тъй като тя е от групата на простите въглехидрати и спомага за транспортирането на креатина до мускулите. С приема на глукоза не си оставил организма в покой по време на съня, а вместо това той е работил. Натоварването на организма с тежести през последните два дни и засиления поток на кръвта към мускулите се е увеличил от глукозата, при условие че приемаш и креатин. Този процес въстановява кратин фосфатните и глюкогенните запаси в мускула. С други думи по добре да не приемаш глюкоза преди да легнеш да спиш, тъй като се вдигат и инсулиновото ниво. По принцип се пият аминокиселини или нощен протеин (млечен или яйчен).