Съвет за Ръста

21.10.07
17:06

Здр. 
          Искам да попитам за съвет относно ръста на височина... Кои за каквото се сети - упражнения,храна,витамини; Всичко което мислите че ще ми е от полза...Аз съм на 16г  висок съм 1.72 но от 7 месеца не съм мърдал и със 1см.
Реалист съм и не гона високи резултати но ми се иска да стана поне 1.75
  Баща ми е висок 1.85 а маика ми 1.76 и мисля че гена ми е сравнително добър но аз така и не раста :(

Предварително  се извинявам ако има друга подобна тема
                                                          но просто не открих такава.

21.10.07
17:45

Мии всичко си е от гена ... ти ако не си от тези дет са израстнали от рано ( визирам себе си  :-) ) то тогава имаш още бая време , а иначе може витамини ...и/ или добавки които стимулират ХР(хормон на растежа) примерно : глутамин; аргинин....

21.10.07
18:07

Мен ме притеснява и друго ...Тренирах извесно време и лекар ми каза да спра с тренировките защото това ми влиаело зле на растежа и аз спрях - вече 4-месеца не тренирам  в фитнесите но пак не раста. В къщи права лицеви упори и набирания. Та мисалта ми е дали не сам си навредил прекалено и дали изобщо ще раста от тук натам ?  Сега ми казаха да вися на лоста и съм щял да се издължа но това маи влиза в графата “бабини деветини” :D :D :D

Мнението беше редактирано от Bill Goldberg на 21.10.07 18:08.

21.10.07
18:46

хахаха ... аз мислех да го напиша тва за лоста ама .... :) ами не е не може да си спреш растежа от зала ... ако тренираш щанги по може щот там има много малко движения и са набиваш ...

21.10.07
18:46

“Фитнесът и растежът на височина” и “Фитнесът и секса” са две от най-обсъжданите теми в този форум :-)
Вече си мисля, че си заслужава да се напишат статии и по двата въпроса, за да се развенчаят някои митове :)

21.10.07
20:45

казано от Владимир8507 на 21.10.07, 18:46:

“Фитнесът и растежът на височина” и “Фитнесът и секса” са две от най-обсъжданите теми в този форум :-)
Вече си мисля, че си заслужава да се напишат статии и по двата въпроса, за да се развенчаят някои митове :)

Прав си. От спорта не можеш да си навредиш. Ако ти е заложено на 20 години 3 месеца и 10 дена да пораснеш с 10 сантима изведнъж, значи тогава ще стане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1