Разтваряне на протеин

SS

17.12.04
12:29

Здравейте,

интересува ме как да си разтворя протеина защото всеки път става на едни големи парчета и е много труден за пиене.. Някакви идеи как да стане?

HE

17.12.04
12:55

Миксер, пасатор или ако ти се занимава много разбъркване има и друг вариянт да си вземеш шейкър.

На времето (като бях млад и умен) си го правех на тесто и така си го изяждах.Иначе ако го затвориш в 0,5 л бутилка от минерална вода и я потръскаш пак ще се разтвори.Това в случай, че нямаш пасатор миксер или машинка за разбъркване.

17.12.04
16:03

амо не ти се правят излишни разходи за щейкър - в 0,5 или 1 литрова бутилка от кока-кола (лайт  :D )
“наливаш” протеина с обикновена фуния (виж в шкафчето в кухнята) като сипваш по много мъничко с лъжицата, за да не се “задръства” отвора на фунията.
слагаш капачката -> имаш си шейкър =)

17.12.04
18:01

в шише 0.5 винаги съм го пиел.
слагаш първо водата и след тва сипваш с хартиена фуниика :)
ако пак не се разбърква слагаш примерно лешник, бадем или друга твърда ядка и затваряш и шейкваш

ще стане 100%

18.12.04
15:31

Аз си го разтварям в буркан с винтова капачка - лесно за насипване ,разбиване и мойе да си го пиете директно от него. :D

18.12.04
17:07

Стига бе хора, един пасатор струва 20-30 лв, не е милиони, има даже някакви блендери по 12-15 лв, преди половин година ползвах такъв и си върши добра работа. Ако нямате толкова пари, как си купувате протеини въобще?

18.12.04
17:23

не, че нямат хората пасатори, ама какъв е тоя протеин, който се налага чак с електроуерди да го разтваряш :shock:

18.12.04
18:52

[quote author=“Leo”] кока-кола (лайт  :D )

Кока Кола лайт съдържа Аспартам който от своя страна съдържа фенилаланин и метанол. При 30+ градуса се разгражда до формалдехид (онова в което консервират труповете) и впоследствие до мравчена киселина... Не ми е кеф като знам че поглъщам комулативен невротоксин :D

18.12.04
19:06

[quote author=“Leo”]не, че нямат хората пасатори, ама какъв е тоя протеин, който се налага чак с електроуерди да го разтваряш :shock:

ми не знам, аз суроватъчния на Нутрим, на ръка трябва доста време да го разбивам за да стане хомогенен. С пасатора става за секунди, а и миенето му след това е супер лесно.

Незнам точно за какво става въпрос но самата молекула на протеините е малка и не се разтваря във вода лесно.След като се разтвори бързо се прецаква затова се пие веднага.Това, че не се разтваря е съвсем нормално.

SS

20.12.04
00:43

гадния протеин става на едни парцали дето не се разтварят по никакъв начин и са почти като гумени.. най-накрая ще ида и ще набия тея от биогейм ;)

20.12.04
17:59

Ае мани въобще не ги признавам българските фирми! Иначе като бърз и лесен начин за разбиване на протеин е с боркан наи обикновен. Та някво борканче ,но не с тия капачки дето се натискат ,а на шаиба и шеикваш като барман :) .
по-здрави

20.12.04
18:17

потрес ... ебати темата как да си разбива човека протеина ... кво е толкова трудно не знам :) .. в шише стаа перфекто .. такмо да загрееш ръцете преди тренировка :) аеххеахеа

SH

20.12.04
23:14

[quote author=“kBa3uMogO”]потрес ... ебати темата как да си разбива човека протеина ... кво е толкова трудно не знам :) .. в шише стаа перфекто .. такмо да загрееш ръцете преди тренировка :) аеххеахеа

и аз го праа в шише
идеално е за целта :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1