Нещо, което едновременно ме отврати и потресе!!!

Прескочи до:

31.05.07
20:34

http://www.vbox7.com/play:bc0d1399

Аз съм без коментар... каквото и да се напише, няма да е достатъчно.

Чувал съм за случая. Но подробности не знам никакви. Кофти работа е ако е истина.

31.05.07
21:04

е*а си майката, тва ме хвърли в трибуните

Днес го гледах и мислех да го пускам тук, но се въздържах. Тук майката е направо за убиване!

31.05.07
21:55

5 литра кола и 15 бургера на ден... така не бих угоявал и коледно прасе!

01.06.07
09:50

Аз също го гледах в един друг форум преди 1 седмица някъде. Наистина е ужасно това. Затова спортувайте активно и се хранете със здравословни храни, не с боклуци..

01.06.07
10:46

казано от Vladimir8507 на 31.05.07, 21:55:

5 литра кола и 15 бургера на ден... така не бих угоявал и коледно прасе!

... и повече от кило шоколад.  :gulp:

01.06.07
11:35

казано от Ради Хаджирадев на 31.05.07, 21:32:

Днес го гледах и мислех да го пускам тук, но се въздържах. Тук майката е направо за убиване!

5 мин пред монитора стоях като треснат! Наистина е за убиване!

01.06.07
11:39

Аз не знам немски ,но казва ли се в клипа с каква цел майката прави това?

01.06.07
12:41

казано от The Prowler на 01.06.07, 11:39:

Преди време бях гледал по Дискавъри за някакво общество от американски мъже-изроди, чието основно занимание в живота им е да угояват жените си, защото това ги възбуждало сексуално. Някакъв беше успял да угои жена си до над 400кг. За пръв път обаче попадам на случай, където майка угоява детето си! Това е болестно състояние според мен... имам предвид майката.

01.06.07
15:22

казано от Vladimir8507 на 01.06.07, 12:41:

казано от The Prowler на 01.06.07, 11:39:

Преди време бях гледал по Дискавъри за някакво общество от американски мъже-изроди, чието основно занимание в живота им е да угояват жените си, защото това ги възбуждало сексуално. Някакъв беше успял да угои жена си до над 400кг. За пръв път обаче попадам на случай, където майка угоява детето си! Това е болестно състояние според мен... имам предвид майката.

Това по Дискавъри си беше баси дивотията. Тя понеже беше 400 и нещо се разболя (то как не се е гътнала) и трябваше да свали до 180 и той не можеше да я понася, понеже била мн слаба :gulp:  купи и къща с големи коридори за да може да дебелее на воля. Тя не беше мърдала няколко години от едно легло, по обясними причини! Това със 7 годишното дете е баси извратенията!!!!!!!

01.06.07
15:45

Заааеби! Срещу подобни родители трябва да се включи състав в Наказателния кодекс!

HE

01.06.07
15:55

Лошото е, че и тук в България безхаберието на родителите води до такива неща. Виждал съм много пъти в Макдоналдс да хранях съвсем малки деца с тяхни сандвичи просто защото майката я мързяло да сготви нещо и така е по-лесно.

CA

01.06.07
17:41

Туй моме освен с операция няма друг начин да се оправи.
Но така е, майката е виновна не може да я остави така...
100 кг. добре,  ама 222 кг. пфуууу.

Абе,не че не са виновни родителите, но не се залъгвайте - това е болест,не просто бавен метаболизъм.  Хванете едно обикновено 7 годишно момиче и го тъпчете цял ден - ако изяде повече от 300гр храна ще е цяло чудо! И не, че родители са почнали с малко и са увеличили количеството, просто тва сигурно е растяло с 50кг на година, просто защото така му е било заложено + хапване разбира се.

01.06.07
20:12

То това не е почнало от 7 това е проблема!

до CASH: бе и 100 кг за 7г момиче, мани мани, аз съм 110 ама аз съм културист и съм на 21

01.06.07
20:44

Абе на вас как ви се струва ,на мен не ми прилича баш на 222 кг ,ами към 110-120 ,понеже е и най-много 1,20 високо лапето.Те едва ли ще лъжат ама ми се струва по-малко. А иначе това е някакво болестно състояние,някакъв синдром е ,нещо като противоположното на анорексия ...;\

01.06.07
21:12

Ужас... Дано се оправи някак си

01.06.07
21:15

Е те това наистина си е за..не знам и аз за какво...просто съм като удушен...Това ни чака и нас с евростандартите на храните..абе ....нямам коментар и съм ударен с мокър парцал :gulp:

Мнението беше редактирано от МИЛЕ на 01.06.07 22:52.

MO

01.06.07
23:00

Гледам клипчето за десети път може би и се замислих доста сериозно :

Ето едно резюме (преведено благодарение на перфектните ми познания по немски )

Jesika приема по около 10 000 Калорий дневно
5 литра кола 15 бургера килограм шоколад са само част от нейното меню
Тези количества храна която тя поглъща за един ден биват изяждани от нормлано дете за 6 месеца!
(става въпрос за тези храни)
Тя е 7 годишна ,а тежи 222кг и това я прави най-дебелото дете на света.
Ето какво казва майка й:
“Още когато беше бебе тя имаше силни болки в корема ,аз и дадох месо и тя го изяде ,
дадох и още и тя изяде и него и винаги беше гладна...”
Още един цитат на нейни думи :Смятам че дъщеря ми не е дебела просто не е от слабите момичета
Майка и имала синдром на “свръх-грижовност” всмисъл ,че изпитвала непрекъсната необходимост
да се грижи за детето си ,като в случая сами вждате как му налива кола в устата.....
Лекарите казват ,че ако детето продължи да се храни по този начин то НЯМА  да доживее следващият си
рожден ден.
Но майка й казва ,че не вярва на медицината и няма да остави детето си да гладува.

П.П.Ако това не са извратени представи то кое тогава?
По света има всякакви хора ,нима проблема с децата болни от анорексия е по-маловажен?
Просто всяка крайност отвращава нормалните хора.
Между другото детето си е съвсем обикновено като изключим теглото
обича да танцува и да си играе с кукли ,но за съжаление съдбата и е изиграла лоша шега.

03.06.07
17:48

Тва  е  ужасно !! Маиката  е за  бои!!Как може да се  стигне  до там  да  е  220 кила  на тия  години !! Тва  момиче няма  шансове  то ще  умре!! Костите му се  огават!! Сърцето  му няма да  издаржи и още много !! :down:

ВН

03.06.07
23:49

Тъжно, но не бива да отписваме момиченцето. Диета, липосукция и повишаване на жизнената активност и ще се оправи преди да стигне до пубертета, където ще може да започне с активна тренировъчна програма. Възможно е да има нужда от стесняване обема на стомаха. Не зная обаче, кой хирург би се наел с подобен случай... Едно е сигурно, стане ли на 12 ще намрази майка си. Надявам се съдебните органи да предприемат нещо. Майката е за психиатър.

07.06.07
17:09

То това не ходи ами се търкаля.......Е бати родителите....

08.06.07
07:48

Не знам как е със сърцето, но ако не предприемат някви мерки, това дете не го виждам докога ще додрапа. Баси отвратителното възпитание. Все едно не гледат дете, а някво животно за килограми.

08.06.07
09:14

казано от Владимир Недков на 03.06.07, 23:49:

Тъжно, но не бива да отписваме момиченцето. Диета, липосукция и повишаване на жизнената активност и ще се оправи преди да стигне до пубертета, където ще може да започне с активна тренировъчна програма. Възможно е да има нужда от стесняване обема на стомаха. Не зная обаче, кой хирург би се наел с подобен случай... Едно е сигурно, стане ли на 12 ще намрази майка си. Надявам се съдебните органи да предприемат нещо. Майката е за психиатър.

Не то не е за отписване попринцип ако майката почне да отделя време за отслабването на това дете. Но точно това е проблема майката просто не я оставя гладна и като е почнала още от бебе то тва дете почва да свиква с по-голямо количество храна(калории), а на майката не я е грижа, че дъщеря и е дебела, а е интерисува само това малката да не остане гладна :( наистина много тъжно.

DC

08.06.07
10:38

казано от Vladimir8507 на 31.05.07, 20:34:

http://www.vbox7.com/play:bc0d1399

Аз съм без коментар... каквото и да се напише, няма да е достатъчно.

Знаете ли , в такъв момент ми се иска да не знам и думичка на  немски ....

CA

08.06.07
11:19

казано от YODA на 01.06.07, 20:12:

То това не е почнало от 7 това е проблема!

до CASH: бе и 100 кг за 7г момиче, мани мани, аз съм 110 ама аз съм културист и съм на 21

Така е, но ако беше 100 кг. малко  “по-нормално” щеше да изглежда...
Нямам думи за цялата работа...
Пфуу пази боже !

11.06.07
13:14

Виждала съм клипове на това момиче, кошмарна история.
Майката е не за трепане, ами не знам какво. Бавна и мъчителна смърт :sick:
Чудя се, къде са дремали социалните толкова време? Педиатрите? Тъпанарска работа.
Организмът на това момиче е тотално повреден, дори и да отслабне, нищо никога няма да е същото.

П.П. По Дискавъри и аз съм гледала филма за угоителите /feeders/. Направо останах в потрес :P И те са някакви извратени мозъци, угояването им е фетиш.

Мнението беше редактирано от Lady Marmalade на 11.06.07 13:15.

14.06.07
11:22

Хахаха става за силов трибой,сигурно лапето ще кляка и дърпа на тяга повече от всички нас тука хаХаХаха :cheese:

14.06.07
15:57

Trepa4 ти си ебаваш ама  тва  момиче няма да  се  оправи  а  ще умре  от затластяване  заради  маика и !! Никои не  може да ме  убеди  че ще стане  като другите деца!!а на  трибоиците  храната  им е  с мноо протеини и  ваглехидрати а не  15 хамбургера 10 литра  кола и 1 килограм шоколад!!!

28.07.07
14:01

то туй дете живей само за да яде е б..и живота  ако може да се нарече така

28.07.07
14:21

Като гледам и майка й не е много слаба, иначе нз, майката е за убийство.

30.07.07
13:49

казано от MOHCTAPA на 01.06.07, 15:45:

Заааеби! Срещу подобни родители трябва да се включи състав в Наказателния кодекс!

така е

CA

15.08.07
16:38

http://www.vbox7.com/play:a47eea7e

21.09.07
22:58

Детето явно има хронична болест която е доста рядка но се проявява при хоирата.Не помня точно името но беше свързана с това че искуствено създава чувство за глад у човек и това го кара постоянно да яде.
Е такава болест при дете и свръх грижовност при родител определено не са добра комбинация.Жалко.Едва ли ще се оправи тя неможе да спре да яде.
Уви потресаващо но какво ли няма на тази нашата планета.  8-/

22.09.07
06:57

Нямам думи! Да превърнеш детето си в изрод, франкенщайн на гастрономията! Макйта е за психиатрия и за отнемане на родителски права от социалните служби! След което - прокуратура. Горкото момиченце! Не се учудвам обаче, че са американци (ако не бъркам) - там храната, както и в Канада, е с потресаващо “качество”. А и като се замисля от друга страна, колко деца гладуват, дори не по света, а и в България....

16.10.07
15:26

Тва е много лошо.
Как може да си оставиш детето да яде и да казваш ,че няма да спреш да го храниш ,а в същото време да знаеш ,че това застрашава живота му. Просто БЕЗ КОМЕНТАР

22.10.07
22:13

Тва прасенце си е направо за куршум в главата... И майката до някъде е виновна , че му дава тия храни, но като гледам, детето не се дърпа а си джаса здраво !!

23.10.07
14:25

Мисля, че трябва да осъдят майка си. Е.а си майката трябва да си , за да си угояваш детето, като знаеш, че от това ще умре!

П.С.: Ей fixer2, детето к’во може да направи, на 7 е!!!

Мнението беше редактирано от babadona на 23.10.07 14:26.

04.11.07
09:45

Ок, майката е психично болна/ама яко болна/.

Само едно не можах да разбера, как може да излъчват подобни клипове по телевизии, а да не се предприеме незабавно съдебно производство и да се опитат да спасят детето? Бахти развитите западни общества...

До сега си мислех, че е мъчение да те оставят да гладуваш. Е сега виждам, че и другата крайност я има...

04.11.07
10:55

казано от tpd на 04.11.07, 09:45:

Ок, майката е психично болна/ама яко болна/.

Само едно не можах да разбера, как може да излъчват подобни клипове по телевизии, а да не се предприеме незабавно съдебно производство и да се опитат да спасят детето? Бахти развитите западни общества...

До сега си мислех, че е мъчение да те оставят да гладуваш. Е сега виждам, че и другата крайност я има...

Проблемът със затлъстяването в англоезичния свят се е превърнал направо в епидемия.
От лични наблюдения ще кажа, че повечето англичанки са с драстично наднормено тегло, децата им също. И въпреки всичко продължават да се тъпчат с всякакви боклуци - фаст фууд и газирано.
На затлъстяването като болестно състояние просто не се гледа насериозно. Вместо това, разни велики английски умове седнаха да пишат за някаква измислица, наречена “бигорексия”, вместо да обърнат внимание на телесното разложение, в което гние собствената им нация. Положението при американците е още по-трагично, но там поне вече се чуват и гласове срещу нездравословното хранене и затлъстяването.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1