Търся си компания за сутрешно тичане в Борисовата

21.10.07
21:52

Търся си компания за сутрешно тичане в Борисовата градина. Има ли някой от вас, който ходи да бяга там по това време? Никога не мога да се навия да стана достатъчно рано да тичам като съм сама, а ми се ще да пробвам. Тренирала съм бягане (мид-дистанс) за около половин година и ми се иска да продължа да тичам, за да поддържам форма.

23.10.07
06:48

Как изглейдаш? Снимка? :)

казано от mastarpan на 23.10.07, 06:48:

Как изглейдаш? Снимка? :)

ахаха...същото щях и аз да попитам още вчера и реших че е много селско и си премълчах..ето че друг ще свърши черната работа вместо мен :D

KO

23.10.07
07:39

Само външния вид ли е важен... Ако си добла по душа ми пиши... ще бягам с теб

23.10.07
08:21

kokoesmrt стига лага. И теб те интересува същото. Иначе добра реплика - може и аз да я използвам.

Дръжте се пък малко по - сериозно вие. Разбирам да ви трябва снимка ако ще излизате на среща с момичето, но тя си търси тренировъчен партньор пък за понататъшни отношения не се знае. По темата, моля!

23.10.07
13:14

Колко сутрешно е бягането ? Аз имам тренировка между 6 и 8 пак там така че след това би могло да се измисли нещо (едва ли всеки ден ще имам сила за още една тренировка но през ден поне предполагам че няма да ми е проблем) :)

24.10.07
10:25

Ама аз наистина искам само да бягам, просто искам да имам компания, за да съм по-ентусиазирана да тичам по-бързо/дълго и да не ми е скучно. Става въпрос за тичане между 8 и 9 часа някъде (може да пробвам и по-рано, за момента имам сериозни проблеми с ранното ставане)  за около час...и то не бавно!!! Така че си търся хора, които да обичат да бягат, а не ви каня на среща, само да стане ясно в случай че не беше първия път :).

24.10.07
14:24

Просто ако ще тичам с някоя готина мадама ще се натягам повече и ще тичам повече и така ще я карам и тя да тича повече. Аз от чисто спортна гледна точка питах :)

24.10.07
14:29

казано от Sashuna на 21.10.07, 21:52:

Търся си компания за сутрешно тичане в Борисовата градина. Има ли някой от вас, който ходи да бяга там по това време? Никога не мога да се навия да стана достатъчно рано да тичам като съм сама, а ми се ще да пробвам. Тренирала съм бягане (мид-дистанс) за около половин година и ми се иска да продължа да тичам, за да поддържам форма.

Вземи някоя приятелка и бягайте двете, а иначе за ставането трябва да се дисциплинираш и да си лягаш по рано също.

25.10.07
14:22

казано от mastarpan на 24.10.07, 14:24:

Просто ако ще тичам с някоя готина мадама ще се натягам повече и ще тичам повече и така ще я карам и тя да тича повече. Аз от чисто спортна гледна точка питах :)

Хаха, добре се измъкна:)

27.10.07
22:36

Абе аз ако имах приятелка, която би се навила да тича, нямаше да пусна тази тема във форума.  Освен тва имам усещането че дори да си намеря момиче, което не е тренирало, ще изкукам щото ще ми е бавно темпото...може би. А може би се надценявам. А за лягането по-рано...мдам, определено това е част от проблема. Ама като нямам стимул за ранно ставане и как да не си лягам късно ?!?
Ама то нещо Борисовата градина изглежда все по-мрачна и по-неприветлива с идването на зимата.  Макар че това едва ли би ме спряло чак пък толкова. Ако някои от вас тичат така или иначе по принцип, бих се присъединила с удоволствие. Само кажете кога и откъде тръгвате, а и къде минавате.
:)

27.10.07
23:16

казано от mastarpan на 24.10.07, 14:24:

Еееее че ако не бях готина мадама, нямаше ли да ме юркащ с цел да стана по-готина мадама...ква е тази селекция, кво е тва чудо ?! ХА! :)
А ти изобщо бягаш ли или просто обичаш да се задяваш? Не че има нещо лошо във второто де.

BM

28.10.07
14:32

казано от Sashuna на 27.10.07, 22:36:

Абе аз ако имах приятелка, която би се навила да тича, нямаше да пусна тази тема във форума.  Освен тва имам усещането че дори да си намеря момиче, което не е тренирало, ще изкукам щото ще ми е бавно темпото...може би. А може би се надценявам. А за лягането по-рано...мдам, определено това е част от проблема. Ама като нямам стимул за ранно ставане и как да не си лягам късно ?!?
Ама то нещо Борисовата градина изглежда все по-мрачна и по-неприветлива с идването на зимата.  Макар че това едва ли би ме спряло чак пък толкова. Ако някои от вас тичат така или иначе по принцип, бих се присъединила с удоволствие. Само кажете кога и откъде тръгвате, а и къде минавате.

Не е неприветлива. Зимата е много готино да се тича :) Аз преди много често бягах в Борисовата докато свалях ама сега покрай фитнеса,плуването и ученето изобщо не ми остава време за такова нещо. Иначе много обичам :) Ако пак тръгна след някой друг месец ще ти пратя едно съобщение ;)

28.10.07
17:42

Търся си компания за сутрешно тичане (с цел орелефяване) в някой от парковете на Стара Загора (Аязмото ми е най-). Ако е възможно да са готини момичета :) или ако са мъже, поне да поддържат добро темпо! Става въпрос за бягане от 8 до 9,  не съм конфликтен.

Мнението беше редактирано от AcTivE на 28.10.07 17:45.

28.10.07
22:37

така като гледам май ше си бягагаш самичка ;)

28.10.07
22:46

казано от StyLLinG на 28.10.07, 22:37:

така като гледам май ше си бягагаш самичка ;)

Абе може би не, днеска във фитнеса видях една жена, която тичаше горе долу с моето темпо на пътеката и я попитах дали би тичала в Борисовата с мен :)
и тя се съгласи!!! на мен ми се стори, че дори се зарадва на предложението :D

Мнението беше редактирано от Sashuna на 28.10.07 22:47.

28.10.07
22:49

казано от bmw__x5 на 28.10.07, 14:32:

казано от Sashuna на 27.10.07, 22:36:

Не е неприветлива. Зимата е много готино да се тича :) Аз преди много често бягах в Борисовата докато свалях ама сега покрай фитнеса,плуването и ученето изобщо не ми остава време за такова нещо. Иначе много обичам :) Ако пак тръгна след някой друг месец ще ти пратя едно съобщение ;)

Много бих се зарадвала!!! Времето не е задължително да е сутрин - просто е по-вероятно тогава да се координираме добре, така че наистина да тичаме. Радвам се, че не само аз се кефя да тичам навън!

28.10.07
23:07

честито...момчетааа изгоряхте момичето си намери човек :D

DC

01.11.07
14:35

Аз предлагам да се направи раздел за  запознанства... :D:D

И аз си търся компания за бягане в борисовата градина рано сутрин или вечер-на 25 години съм Очаквам предложения :)

21.08.11
21:26

Снимка? :D

Има ли някой,който да не му е проблем да стане в 5 или 6 да бяга в борисовата -моля да ми пише,понеже аз съм навита да ходя ама незнам маршрута а и искам да си бягам с някой :)))

Мнението беше редактирано от Катерина Стойчева на 21.08.11 22:39.

Само не разбрах за какво ги прикачи тези снимки ?

Нали все пак ще тичате,няма да се жените ?

Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 21.08.11 23:24.

да така е -по неволя.

10.03.12
18:22

a

Мнението беше редактирано от koi4o? на 04.02.13 13:14.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1