22.10.07
21:04
Дайте ми съвет какъв протеин да си взема. Интересува ме кой е най-добрият протеин,от който мога да купя над 2 кг за не повече от 100-110 лв? Освен това се интеерсувам от Syntha-6 на BSN. Във форума прочетох,че цената е 80 лева но не разбрах това за колко кг е? И въобще какво ви е мнението за този протеин. Разбира се не съм се насочил конкретно само към него и очаквам и други варианти :)
За парите, които даваш - Now е твоя протеин—> nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=36 (примерно)
казано от MOHCTAPA на 22.10.07, 21:28:
За парите, които даваш - Now е твоя протеин—> nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=36
Syntha-6 e 1320кг.30 дози но ако го пиеш по 2 пъти на ден както правих аз свършва за 15 дена,протеина найстина е добър ползвах го около 4месеца и останах много доволен,но и цената си я бива,и поради финансови причини се пренасочих към други марки и по точно към протеина който е посочен в горните постове, което ме устроива като цена и качество.Моят съвет е ако можеш да си позволиш Syntha-6 горещо ти я препоръчвам.Ако не можеш,вземи си-now.
Като оптимален вариант - цена/качество си вземи WHEY PROTEIN на NOW Foods, както казаха колегите или пък WHEY PROTEIN ISOLATE - пак на NOW Foods. При втория цената е малко по висока, но наистина си заслужава - особено неовкусения вариант, който е 117 лева, а пък е 89% чист суроватъчен изолат.
23.10.07
10:29
Благодаря ви много за помощта! Имам още само един въпрос - Откъде мога да си купя този протеин на NOW на такава или близка до тази цена в центъра на София? Имам предвид цената от 96лв в сайта на NOW . Там е посочен адреса на магазина им, но той се намира доста далече от мястото, където живея и нямам много верме за да отида и да го търся. Освен това не бих искал да поръчвам по итнернет.
23.10.07
11:04
Защо не се свържеш директно с тях? Могат да ти го пратят с куриер като доставката ще е доста малка предполагам. Иначе до магазина има доста транспорти въпреки, че наистина не е на особено централно място.
23.10.07
11:08
И аз мисля, че поръчката от сайта им е най-добрия вариант, защото при над 60 лева доставката е безплатна така, че ...