Въпрос отностно GoHard

Темата е заключена.

23.10.07
18:04

Какво става с gohard, забравяме за съществуването му ли?  :bug:

Темата беше редактирана от ASTOR на 23.10.07 20:37.

_Z

23.10.07
18:06

Не си единствения на когото не го отваря. При мене и при други всичко е ОК.

23.10.07
18:14

при теб е ок?  на мен вчера (или онзи ден) ми пишеше профилактика или нещо подобно, след което изчезна и сега също не ми го отваря.. на какво ли може да се дължи?

23.10.07
18:49

казано от jalokin на 23.10.07, 18:14:

при теб е ок?  на мен вчера (или онзи ден) ми пишеше профилактика или нещо подобно, след което изчезна и сега също не ми го отваря.. на какво ли може да се дължи?

да, вчера и на мен ми пишеше, че е в профилактика, нооо днес вече пише “Forbidden”  :shut:

Здравейте, правихме няколко оптимизации по Gohard форума и виждам, че е останал един проблем. До 1-2 часа ще го корегираме. Извинения за което. :)

При мен си бачка. Явно при отделни хора не работи. Изтрийте си cache-a на броузърите, бисквитите...

Jorku, имаше проблем с редиректа. Мисля, че сега всичко е наред.

23.10.07
20:37

Смятам темата за приключена

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1