Глутамин и креатин с изтекъл срок на годност.

24.10.07
08:39

Проблема е следния, имам 400гр. глутамин на който срока на годност му е изтекъл на 6.2007г. и креатин 500гр.  на който си нямам на идея до кога му е срока на годност, купуван е заедно с глутамина преди 2 години, на една и съща фирма са, GNC. Не съм тренирал от години и си седяха в един шкаф, разпечатани са, но тези 2 години са стояли със затворена капачка и на тъмно и сухо. Някой има ли си на идея дали са годни за консумация след толкова време? Не ми се хвърлят, най-вече глутамина, пробвах да взема по една доза, нищо не ми стана, на вкус са си нормални, само глутамина има някаква миризма, която просто не си спомням дали си я има по принцип или си е заминал.

24.10.07
08:48

Щом си ги съхранявал хубаво не трябва да има проблем, а и те малко го занижават тоя срок така, че ... А пък и без тва пише Best before еди кояси дата, значи най-много след това някви вкусови качества да са се изминили или пък нещо друго. Абе ако не ходиш до тоалетна след като си го взел :Д . Но пък от друга страна незнам за миризмата на глутамина.

Мнението беше редактирано от difference на 24.10.07 08:51.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1