25.10.07
11:06
на 16 съм преди 2 години почнах да наддавам много причина много малко движение и постояно стоене пред компа застоял начин на живот ;( 173 см 107кг от които 42.5%кг мастна тъкан .. ходих при наи добрата клиника в варна (няма да рекламирам ) от там ми дадаха диета но е много драстична—- от 1-то до другото хранене оставам гладен почвам много да се изнервям.Реших да спазвам около тая диета и се засищам повече записах се на фитнес дадоха ми програма вече стана месец с 3кг остлабнах доволен съм но ме притесняват 2 неща
1. Отначало талията ми беше 114 сега е 121 защо се увеличава
2. Диетата която уж сам съм си направил само да не стоя гладен
ПП.Пия редуктил—(за тези които незнаят и искат да остлабват) помага за понижаването на теглото и за неговото траино поддържане
ако някои иска да зане нещо допълнително да пита или да даде съвет моля ви ;(
искам да отслабна вав областа на корема това което разбрах за корема че е по слаба мускулна група тренирам го с колело и коремни преси и пише да го тренирам 2 пъти седмично но поради голямото ми желание да махна тези мазнини аз го тренирам на всяка тренировка 4 пъти седмично на фитнес + колело във къщи
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 25.10.07 16:21.
25.10.07
13:43
Като начало махни газираното и смени сладките изделия, които съдържат захар с такива, които не съдържат захар.
Вечер не яж тежки храни. Това за начало, после след около месец разгледай пак форума за ниско въглехидратна диета.
махнал съм всичко само на 2-3 дена ям по 1 бонбон и пия малко кола това е това л карнитин хубаво ли е да го вземам? след 8 ям ябълки ананаси портокали и такива точно това че с някои диети остават гладен до другото ястие и съм много нервен ;((
Храненето след 8 часа ти е грешка. Плодовете съдържат фруктоза, т.е. захар, трябва да промениш това :)
28.10.07
21:09
казано от диДОоооОО на 25.10.07, 14:27:
махнал съм всичко само на 2-3 дена ям по 1 бонбон и пия малко кола това е това л карнитин хубаво ли е да го вземам? след 8 ям ябълки ананаси портокали и такива точно това че с някои диети остават гладен до другото ястие и съм много нервен ;((
Каква е тая кола при положение, че искаш да сваляш ? Махай я.
И тоз бомбон също.
След 8 освен месо, яйца или извара не ти препоръчвам.
Сутрин задължително трябва да закусваш. Някакви овесени ядки с мляко или нещо такова.
3 кг за месец са малко в положение като твоето, при положение, че правиш всичко както са ти казали. Тази идея с клиниката е добра, ако следваш съветите на специалист ще имаш наистина голям ефект. Относно храненето, в началото ще се изнервяш, но после ще почне да ти се свива стомаха и ще бъдеш по-рядко гладен. Пубертетът, в който се намираш в момента също може да бъде голям помощник. Не прави коремни преси, с тях не се сваля корем, по-добре върти колело и бягай. Ако свалиш да речем 10 килограма, ще се учудиш, че и ти имаш мускули, които са необходими за да разхождаш моментните си килограми.
31.10.07
09:21
Един съвет от мен - не се отчайвай.
Преди година аз тежах 105 кг и си мислих ,че никога няма да ги сваля, но с малко повече воля , инат и упоритост - става!
Най - важното е да знаеш ,че няма да е лесно , нито бързо , но имаш ли желание ще успееш.