Какво ще кажете?

25.10.07
22:40

Значи, първо да се представя
на 18г. съм, 1,78 висок и 90кг.
Ще има ли някакъв ефект, ако ям по 3-4 консерви на ден с риба тон, зеленчуци, млечни продукти, яйца и мюсли за закуска. Обаче да си ги комбинирам както пожелая и каквото ми е дневното настроение. Не ме бива в точните диети с грамажи и т.н.
И нещо не мога да намеря вакуумирани пилежки пържоли никъде, още ли ги произвеждат???
Главният ми въпрос е за ежедневна риба тон в собствен сос, хубаво нещо ли е за отслабване?

Също така 4 пъти в седмицата ще въртя велоаргометър, щото без него няма смисъл :-)

26.10.07
06:50

Здрасти,майна. :Д
Не виждам проблем да ядеш риба тон.Какво обаче ще рече да комбинираш с какво ти е кеф?
Да,тия пилешки пържоли още ги произвеждат.Все пак виж съседната тема за НВД,което ще ти е нужно.

26.10.07
07:05

3-4 консерви на ден? Хмм.. Мисля, че има опасност от натрупване на прекалено много олово в организма...  Провери го този момент.

26.10.07
07:23

Хмм...ами не се бях сетил за това. Значи този вариант отпада... ще търся месо, ама какво ли..?
А за комбинирането имам предвид, че мога да си ям която и да е от позволените храни, щото не ме бива в плановете за седмица напред.

Мнението беше редактирано от Ал Бънди на 26.10.07 07:24.

26.10.07
08:48

mercury a.k.a живак, не олово ! 3-4 пъти седмично риба тон.

26.10.07
09:25

Така де..  :red:

FZ

26.10.07
09:41

казано от Ал Бънди на 25.10.07, 22:40:

Значи, първо да се представя
на 18г. съм, 1,78 висок и 90кг.
Ще има ли някакъв ефект, ако ям по 3-4 консерви на ден с риба тон, зеленчуци, млечни продукти, яйца и мюсли за закуска. Обаче да си ги комбинирам както пожелая и каквото ми е дневното настроение. Не ме бива в точните диети с грамажи и т.н.
И нещо не мога да намеря вакуумирани пилежки пържоли никъде, още ли ги произвеждат???
Главният ми въпрос е за ежедневна риба тон в собствен сос, хубаво нещо ли е за отслабване?

Също така 4 пъти в седмицата ще въртя велоаргометър, щото без него няма смисъл :-)

Рибата тон в собствен сос е хубаво нещо и за сваляне и за качване ама 3-4 консерви на ден да  изяждаш  от нея е много .Най много една на ден  .Аз също четох някъде ,че рибата тон съдържало живак
Тея вакумираните пилешки пържоли ги зарежи, по добре си вземи сурови и ти си ги приготвяй.

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 26.10.07 09:42.

26.10.07
11:29

Да, както каза BIG PICHAGA, по-добре взимай месото сурово и си го приготвяй ти на скара за да си най-сигурен.И според мен може вместо мюсли да си вземеш овесени ядки, защотот в тях няма толкова захари от плодовете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1