26.10.07
18:37
значи,на 12 год. съм тежа 65кг и съм висок 1.63м. Чудех се има ли някакъв протеин ,който да е кат за мене,аз съм
в добра форма,здрав съм,въпреки теглото и височината.ако знаете такъв протеин,моля да ми кажете,колко струва,как се казва и къде мога да го намеря и най-вече хубаво ли е да ги пия.
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 26.10.07 20:24.
26.10.07
18:46
Това 12 години не е ли 5-ти клас?
Струва ми се, че дооооооста избързваш :)
6-ти клас,значи да взимам витамини и минирали за сега,така ли?кога да почна протеини?
Няма никакъв смисъл да почваш да се тъпчеш с добавки още от сега, просто си твърде малък и не очаквай много забележими резултати.Преди 13-14 няма смисъл да се тренира, тогава с навлизането в пубертета можеш да дръпнеш сериозно.Но порасни поне още година 2.
Засега храната ще свърши перфоектно работата си + както казваш мултивитамини мултиминерали. Но ако сериозно се захванеш с този спорт, след половин-една година нищо няма да ти стане ако започнеш да пиеш протеин.
26.10.07
20:24
На тези години изобщо няма да усвояваш протеина, който възнамеряваш да приемаш. Просто ще харчиш парите на ваште и най-вероятно ще пиеш някой бг протеин, което ти гарантира тъпченето с глупости.
казано от MOHCTAPA на 26.10.07, 20:11:
Засега храната ще свърши перфоектно работата си + както казваш мултивитамини мултиминерали. Но ако сериозно се захванеш с този спорт, след половин-една година нищо няма да ти стане ако започнеш да пиеш протеин.
Защо мислиш, че на 12 и половина или на 13 организма му ще реагира на тренировки ?