Въпрос за някои хр.добавки

27.10.07
06:37

Мисля да си взема следните добавки:
BSN NO-XPLODE 40 Servings Box Set 1,81 LB - 2бр.
BSN Cellmass 1.41 LB - 2бр.
TRUE MASS-Powder 5.75Lbs.-1бр.
AXIS-HT 120Tabs - 2бр
SYNTHA-6 POWDER 2.91LBS-2бр.
Optimum Nutrition 100% Casein Protein 4 LB -1бр
Значи въпросите са ми :
1.SYNTHA-6 пише че е “Шест-фрагмента мицеларна протеинова матрица с постепенно освобождаване” - значи ли че работи както казеина ,постепенно да освобождава протеина за 6-8часа, и ако да - то тогава времето за дозата му е късно вечер ,и да махна тогава от заявката казеина на ON.
2.TRUE MASS-а четох някаде че дозата му е 3 мерителни лъжици по 50 гр. - вярно ли е?Изобщо мисля да пия двата протеина едновреминно - как ще ми препоръчате да ги комбинирам ,по колко дози и по кое време на денонощието?
3.Мислите ли че ще е и добре да имам малко сурватъчен за рано сутрин след ставане?

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 27.10.07 10:34.

ВИ

27.10.07
07:56

1-Синтата е комбинация от 2 суроватъчни протеина, един яйчен и два казеинови. Така за 7 часа имаш високи нива на аминокиселини в кръвта и вземаш ползата от 3 вида протеин. Допълнителен казеин не ти трябва, синтата е направена така че да е максимално завършено протеиново хранене.
2-Няма никакъв смисъл да взимаш и синтата и тру мас. Протеина и в двете е един и същ, но в тру маса има повече калории от въглехидрати. Ако ще качваш маса си вземи тру мас, малко е по-скъп,но...:)

27.10.07
08:31

Относно третия въпрос - много добре ще ти дойде доза суроватка сутрин на гладно след ставане за предотвратяване на антикатаболния процес :)

27.10.07
08:38

А относно дозировката на Синтата и Трю маса?
Мисля примерно Трю маса преди и след тренировка ,а Синтата вечер преди лягане и сутрин сурватъчен.

Мнението беше редактирано от icebobo на 27.10.07 08:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1