22.10.07
17:40
и евентуално след като постигна желаното - а това е ясно ще е след няколко месеца - в пролетния период да се захвана с покачване на масата?
Знам, че по-нормално е да направя обратното, но по ми е на сърце първо чистенето, т.к. след него ще се видя какъвто искам да бъда и след това да мисля за маса. За това и питам за да знам разумно ли е?
пс. добавям и едно малко въпросче. при добра балансирана диета за чистене(не отслабване) без глад, по-добре от мен знаете за какво става на въпрос, мога ли да запазя чистата маса или е невъзможно без разграждането на част от мръвката?
Мерси предварително
23.10.07
16:50
Изгарянето на мазнини през зимния период (тъй като според мен есен и пролет няма вече в България), е затруднено от гледна точка на понижената температура, а никак не са за подценяване и декемврийските празници. Това не трябва да те кара да се откажеш де, условията (тренировъчни и “хранителни”) позволяват да се качва и сваля целогодишно в днешно време.
23.10.07
19:23
какво общо има понижението на темперетурата със отслабването нали като е поо топлко просто се потиш повече а това че се потиш доколкото знам не е признак за изгаряне на мазнините
23.10.07
20:05
какво общо има понижението на темперетурата със отслабването нали като е поо топлко просто се потиш повече а това че се потиш доколкото знам не е признак за изгаряне на мазнините
Малко или много в човешкия организъм са останали наченки на животинското(в някои случаи повече отколкото трябва :) ). Имам предвид, че естествения ход на коригиране на теглото би следвало да е през лятото да се отслабва, а през зимата да се пълнее. Защото през зимата тялото се опитва да си пази малко или много мазнините за да му е по - топло. Това е най най - общо казано.
По принцип е така, но на пук на логиката летем е по-лесно.Вследствие на жегите метаболизма се забързва.
Еми от личен опит ще ти кажа, че не е много удачно през зимния период да се свалят килца ...Миналта година целия ноември бях на доста строго НВД и кардио 30мин всеки ден свалих едва 1-2 килца ...
мерси на всички
все пак щом админът го казва. Имам опит с чистене дори през зимата и свалям повече от 1-2 кг ;), просто щом няма нищо лошо, вадя си извод, че не е вредно за организма, за мускулната маса и тн.
Абе де да знам, ако си правиш нещата, както трябва - няма зиме, няма лете...
28.10.07
09:02
Миналата зима свалих 12 кила и тази ще трябва 5-6. Няма никакви проблеми да сваляш и сега. Вярно, лятото е по-лесно, но аз ако гледам кое е лесно и кое не.... ще си лежа в нас. Като ти се сваля, сваляй - все пак трябва да изпитваш някакво удоволетворение от този спорт...
30.10.07
19:34
Миналата зима за 8 седмици НВД понижих 7 кила, ама щото не излязох качествено от режима вдигнах с 2 кила, но резултата беше 5 свалени кила.
31.10.07
09:14
Аз лично изчистих около 20- 22 кг през зимния период , като изключим освинването на Коледа , но то беше изключение :)
И аз свалих 25 кг през зимния период (декември 2006 - до около февруари-март 2007). Сега върнах около 5 и мисля пак да започвам, защото зимата ми е по-лесно :).
31.10.07
21:29
Ох , познат проблем , от както съм във Варна ... ям в промишлени количества ... страх ме е да си сметна калориите , но е време отново да вляза в крак :)