18.12.04
18:43
Искам да попитам за страничнит действия на креатина и протеина ?
някой да е имал здравословни пролеми от тях ?
и какви ?
пил съм протеин 100% уей про на ДжейКа а
в момента пия креатин монохидрат пак на ДжейКа и нямам абсолютно никви проблеми/странични ефекти нищо.тва не са стероиди
19.12.04
15:09
аз пия BCAA протеин и креатин моноьидрат на JK
и има добър ефект от тях някои друг да е пил от тях и да сподели ефекта ?
19.12.04
21:08
Аз лично от протеина JC получавам ебаси диариата просто неискам да си помислям какво има в него :wink:
20.12.04
12:45
От протеина на JC аз лично съм много доволен, а и не получавам диария както някои други. :wink:
Абе, зависи на коя партида си попаднал, защото аз имах диярия от един Дж К, от друг бях много доволен, абе въобще такива работи. 50:50 е шанса, ама нека и другите да се изкажат.
Апсолютно съм сагласен няма никаква хигиена и качество и според мен в българските фирми ,не само на ДжК. Достатачно говори иначе за тази фирма ,че продават насипен протеин ,което е забранено в другите европеики страни.
по-здрави
20.12.04
23:08
и аз получавам диария от него :(
ама не всеки ден през ден 8)
здравейте на всички съжелявам че пиша с латински букви но ще се постарая да го оправя до няколко дни!!!
и аз днес си взех креатина на JK и искам да питам как става зареждането и натам употребата защото не съм чат с тея неща за пръв път ще взимам каквито и да било подобни неща. извинете за невежеството ми.
редакция
Мартин
03.01.05
01:59
ами лично аз мисля така :
1 седмица пиеш 5гр сутрин с мед и 5гр след тренировка
след това пиеш по 5 гр след тренировка
и след 2 месеца почивка 2 семици до 1месец ако искаш пак продължаваш с Кратина
И не пиеш кафе !!!
а кофти ли ще е ако пия 5 сутрин после около 10 преди тренировка и после 5 след тренивка дали ще ми доиде в пове4е или не и дали ефекта ще е добьр
03.01.05
23:41
НЕ, ефекта няма да е по-добър.
Пий зареждаща доза от 10-15гр на ден (тук зависи от личното ти тегло) и после по 5гр на ден 30-40 дни. Като за първи път мисля че това е предостатъчно. 8)