27.10.07
15:15
Здравейте, на 17 години сам и сам от Троян тренирам биатлон.Тренирам 5 дена в седмицата по 2 на ден тренировки и в събота правя 1 лека.Въпроса ми е, ако може някои да ми каже нещо за въстановяване след тренировка, и изобщо как вастановявате.Това ми е най-трудната част от тренировачния процес.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 16:42.
27.10.07
15:36
казано от SnO0OpY на 27.10.07, 15:15:
Здравейте, на 17 години сам и сам от Троян тренирам биатлон.Тренирам 5 дена в седмицата по 2 на ден тренировки и в събота правя 1 лека.Въпроса ми е, ако може някои да ми каже нещо за въстановяване след тренировка, и изобщо как вастановявате.Това ми е най-трудната част от тренировачния процес.
Моля те, уточни дали става въпрос за възстановяване след тренировка по биатлон или фитнес тренировка. Впрочем, при първия вариант едва ли някой ще може да ти даде адекватен отговор в този форум.
По биатлон, но си мислех че медикаментите са едни и същи.
Мнението беше редактирано от SnO0OpY на 27.10.07 15:39.
27.10.07
15:58
казано от SnO0OpY на 27.10.07, 15:38:
По биатлон, но си мислех че медикаментите са едни и същи.
А защо не се обърнеш с този въпрос към треньора си по биатлон!? Мисля си, че той ще ти даде по-адекватна информация от нас тук.
Тои не разбира от такива работи и сам чел че в този фором има много компетенти по този въпрос хора.
Протеин и аминокиселини биха ти помогнали :) . Претин след фитнес , аминокиселини ако можеш да си позволиш преди трен по биатлон и след това .
10x взех си amino acid 3800 на Boi game.Значи 1 таб. преди тренировка и 1 след?
Aз бих ти препоръчал L-glutamin,това е можеби най-важната аминокиселина!
5г.преди тренировка и 5г.преди лягане...
и след няколко дни сутрин щте ставаш преди часовника да е звъннал ;-)
28.10.07
14:43
Преди да коментираме хранителните добавки, може ли да опишеш какъв режим на хранене имаш. Все пак съветите до тук са за добавки към храната, а не за нейни заместители.
Аз съм тренирал при подобно натоварване, правех и опити само с шейкове да съм възстановен, но нещо не ми се получи филма. Затова дай да обсъдим храненето първо.
Еми попринцип не закусвам като стана сутрин към 7 пия 1 таб.биостронг правя крос 1.5-2 км пребирам се и се приготвям за 1-ва тренировка, връщам се към 11 къпя се и обядвам(не спазвам кой знай какъв режим) без хляб захар сол и мазни храни гледам за има месо и салата за обят после почивам 2-3 часа и отивам на 2-ра тренировка за нея ползвам isostar понеже е на ролки(и е доста продалжителна 25-8км)за вечеря ям нещо сготвено и здрав сън.