28.10.07
12:55
Сексът вреди ли на мускулите? При него се хаби тестостерон следователно е много вреден. Или не е така?
Не,не вреди.Прави си секс на воля.Само не еби преди тренировка,че ще си като парцал в залата.
28.10.07
14:45
казано от Borqn на 28.10.07, 12:55:
Сексът вреди ли на мускулите? При него се хаби тестостерон следователно е много вреден. Или не е така?
Да, много е вреден. Не прави секс в никакъв случай!
28.10.07
14:48
Сексът е естественият път към репродуциране на човечеството - природата не ни е дала нищо вредно, ние го правим такова. В този ред на мисли ще вметна, че ще дадем необходимата яснота съвсем скоро в обичайния обширен вид и от обективен източник.
28.10.07
15:31
казано от Владимир8507 на 28.10.07, 14:45:
казано от Borqn на 28.10.07, 12:55:
Да, много е вреден. Не прави секс в никакъв случай!
И аз съм на това мнение.
казано от С7АЛК3Р на 28.10.07, 16:01:
Един познат, точно от секс не стана як. >:(
Как така? :lol:
Ама като се замисля,Георги Костадинов от сървайвър трябва да е станал до сега скелет,зашото едно от трите му хобита е секса,а и от това което се вълнува пак е секса :) . А като го гледам не е хич зле ;-) .
28.10.07
20:42
И как точно се хаби тестостерон при секса?
Ей, момчета. От нищото ще ме накарате да пия сперма от бик.
Тестостеронът активира сексуалния нагон. Не се изхвърля със спермата.
А като активатор на тестисите може да се каже тоно обратното.
Многото секс повишава “нуждата” от него в тялото.
С много секс тестостеронът би следвало да се повиши по естествен път. Той е правопорпорционален на сексуалния нагон и еякулацията/
29.10.07
08:31
казано от D3BEP на 28.10.07, 20:42:
И как точно се хаби тестостерон при секса?
Ей, момчета. От нищото ще ме накарате да пия сперма от бик.
Тестостеронът активира сексуалния нагон. Не се изхвърля със спермата.
А като активатор на тестисите може да се каже тоно обратното.
Многото секс повишава “нуждата” от него в тялото.
С много секс тестостеронът би следвало да се повиши по естествен път. Той е правопорпорционален на сексуалния нагон и еякулацията/
Тестостерона не се изхвърля със спермата,обаче служи за нейното производство и затова се хаби.
Абе,ма*а му де*ба,какво развиваш теории?Явно ти не можеш да разбереш,че секса не е вреден.Ок недей прай секс,казвам ти на чист български език,че секса не ти пречи на фитнеса и ще вървиш нагоре,какво поече искаш.Ем гол,ем голям.
29.10.07
10:31
казано от Pabis на 28.10.07, 19:18:
Ама като се замисля,Георги Костадинов от сървайвър трябва да е станал до сега скелет,зашото едно от трите му хобита е секса,а и от това което се вълнува пак е секса :) . А като го гледам не е хич зле ;-) .
Странно... аз досега си мислех, че сексът е естествена реакция на два индивида от различен пол, които са привлечени един от друг. Добре че са представителите на българския “хай-лайф” да ни научат, че сексът всъщност е хоби - наред с колекционирането на пощенски марки, капачки от бира и т.н.
Тия телевизионни бози водят единствено до прогресивно затъпяване.