Въпрос

BO

28.10.07
12:55

Сексът вреди ли на мускулите? При него се хаби тестостерон следователно е много вреден. Или не е така?

28.10.07
13:06

Не,не вреди.Прави си секс на воля.Само не еби преди тренировка,че ще си като парцал в залата.

28.10.07
13:25

А защо след секс ставаш на парцал?

28.10.07
14:45

казано от Borqn на 28.10.07, 12:55:

Сексът вреди ли на мускулите? При него се хаби тестостерон следователно е много вреден. Или не е така?

Да, много е вреден. Не прави секс в никакъв случай!

Сексът е естественият път към репродуциране на човечеството - природата не ни е дала нищо вредно, ние го правим такова. В този ред на мисли ще вметна, че ще дадем необходимата яснота съвсем скоро в обичайния обширен вид и от обективен източник.

BO

28.10.07
15:31

казано от Владимир8507 на 28.10.07, 14:45:

казано от Borqn на 28.10.07, 12:55:

Да, много е вреден. Не прави секс в никакъв случай!

И аз съм на това мнение.

28.10.07
16:01

Един познат, точно от секс не стана як.  >:(

28.10.07
16:08

казано от С7АЛК3Р на 28.10.07, 16:01:

Един познат, точно от секс не стана як.  >:(

Как така?  :lol:

28.10.07
17:37

Не уловяваш ли майтапа ?

28.10.07
19:18

Ама като се замисля,Георги Костадинов от сървайвър трябва да е станал до сега скелет,зашото едно от трите му хобита е секса,а и от това което се вълнува пак е секса :) . А като го гледам не е хич зле  ;-) .

И как точно се хаби тестостерон при секса?
Ей, момчета. От нищото ще ме накарате да пия сперма от бик.
Тестостеронът активира сексуалния нагон. Не се изхвърля със спермата.
А като активатор на тестисите може да се каже тоно обратното.
Многото секс повишава “нуждата” от него в тялото.
С много секс тестостеронът би следвало да се повиши по естествен път. Той е правопорпорционален на сексуалния нагон и еякулацията/

BO

29.10.07
08:31

казано от D3BEP на 28.10.07, 20:42:

И как точно се хаби тестостерон при секса?
Ей, момчета. От нищото ще ме накарате да пия сперма от бик.
Тестостеронът активира сексуалния нагон. Не се изхвърля със спермата.
А като активатор на тестисите може да се каже тоно обратното.
Многото секс повишава “нуждата” от него в тялото.
С много секс тестостеронът би следвало да се повиши по естествен път. Той е правопорпорционален на сексуалния нагон и еякулацията/

Тестостерона не се изхвърля със спермата,обаче служи за нейното производство и затова се хаби.

29.10.07
09:59

Абе,ма*а му де*ба,какво развиваш теории?Явно ти не можеш да разбереш,че секса не е вреден.Ок недей прай секс,казвам ти на чист български език,че секса не ти пречи на фитнеса и ще вървиш нагоре,какво поече искаш.Ем гол,ем голям.

29.10.07
10:31

казано от Pabis на 28.10.07, 19:18:

Ама като се замисля,Георги Костадинов от сървайвър трябва да е станал до сега скелет,зашото едно от трите му хобита е секса,а и от това което се вълнува пак е секса :) . А като го гледам не е хич зле  ;-) .

Странно... аз досега си мислех, че сексът е естествена реакция на два индивида от различен пол, които са привлечени един от друг. Добре че са представителите на българския “хай-лайф” да ни научат, че сексът всъщност е хоби - наред с колекционирането на пощенски марки, капачки от бира и т.н.

Тия телевизионни бози водят единствено до прогресивно затъпяване.

29.10.07
13:23

Така е мамка му !!! От днес почвам 1 година без секс да видим кво ще стане  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1