Креатин (подуване)и още..

28.10.07
17:46

Начи от както почнах да пия креатин почна ми се надува възможно ли е  от креатина да ми се подува стомаха става кат балон :D:D:D:D и можели да го консумирам с Л карнитин за да смъкна някои мазнини и намаля подуването .В момента го консумирам с Глутамин

QM

28.10.07
18:22

на каква фирма пиеш креатин
креатина подува мускулите(задържа вода) не стомаха или не от него или тоя креатин дет го пиеш не е креатин
от него не може да се омазниш ,а за л-карнитина няма смисал да коментирам

28.10.07
18:30

BioGame е фирмата ,а стрували си да купя л картинитин  че корема ми леко е мазничък ?

Мнението беше редактирано от GodLik на 28.10.07 18:32.

QM

28.10.07
18:37

абе биогейм чуваш ли се ве човек
ако искаш да чистиш си земи карнитин ама почни кардио да правиш
и да знаиш че кат чистиш мм не може да покачваш

28.10.07
18:44

Ми Зех Си биогейм щот нямах много средства ...  ми аз искам просто смъкна някаде 4-5 кила

28.10.07
18:51

Дам ако искаш да сваляш л-карнитин е добавката за теб ... и по възможност не на биогейм  :)
А по въпроса с подуването - възможно е ама да ти се подува корема ... тва вече излиза извън моите представи ...

Взел си си най - големия боклук на пазара. Няма как да не се получи нещо странично.

FZ

29.10.07
12:58

казано от GodLik на 28.10.07, 17:46:

Начи от както почнах да пия креатин почна ми се надува възможно ли е  от креатина да ми се подува стомаха става кат балон :D:D:D:D и можели да го консумирам с Л карнитин за да смъкна някои мазнини и намаля подуването .В момента го консумирам с Глутамин

Възможно  е
Няма файда от приемането на Л- Карнитин с Креатин

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 29.10.07 12:59.

30.10.07
19:51

Нещо неразбиран пиеш креатин и глутамин пук искаш да сваляш,това са добавки за пока4ване!
А относно добавки и аз бих си  купувал български продукти/така ще помогнем на булгарската индустрия/но няма никакъв контрол за хранителните добавки в България и затова си купувам само вносни с ясен произход и ка4ество!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1