28.10.07
17:46
Начи от както почнах да пия креатин почна ми се надува възможно ли е от креатина да ми се подува стомаха става кат балон :D:D:D:D и можели да го консумирам с Л карнитин за да смъкна някои мазнини и намаля подуването .В момента го консумирам с Глутамин
28.10.07
18:22
на каква фирма пиеш креатин
креатина подува мускулите(задържа вода) не стомаха или не от него или тоя креатин дет го пиеш не е креатин
от него не може да се омазниш ,а за л-карнитина няма смисал да коментирам
BioGame е фирмата ,а стрували си да купя л картинитин че корема ми леко е мазничък ?
Мнението беше редактирано от GodLik на 28.10.07 18:32.
28.10.07
18:37
абе биогейм чуваш ли се ве човек
ако искаш да чистиш си земи карнитин ама почни кардио да правиш
и да знаиш че кат чистиш мм не може да покачваш
Ми Зех Си биогейм щот нямах много средства ... ми аз искам просто смъкна някаде 4-5 кила
Дам ако искаш да сваляш л-карнитин е добавката за теб ... и по възможност не на биогейм :)
А по въпроса с подуването - възможно е ама да ти се подува корема ... тва вече излиза извън моите представи ...
28.10.07
21:46
Взел си си най - големия боклук на пазара. Няма как да не се получи нещо странично.
29.10.07
12:58
казано от GodLik на 28.10.07, 17:46:
Начи от както почнах да пия креатин почна ми се надува възможно ли е от креатина да ми се подува стомаха става кат балон :D:D:D:D и можели да го консумирам с Л карнитин за да смъкна някои мазнини и намаля подуването .В момента го консумирам с Глутамин
Възможно е
Няма файда от приемането на Л- Карнитин с Креатин
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 29.10.07 12:59.
Нещо неразбиран пиеш креатин и глутамин пук искаш да сваляш,това са добавки за пока4ване!
А относно добавки и аз бих си купувал български продукти/така ще помогнем на булгарската индустрия/но няма никакъв контрол за хранителните добавки в България и затова си купувам само вносни с ясен произход и ка4ество!