Как ви....

19.12.04
12:12

Знам, че сме писали по въпроса, но все пак.
Как ви влиаят жените в залата ?
споде мен акцента на тренировката се изменя в коренно друга посока от предварително поставената цел.Аз например мразя да има жени в залата, най-вече ако са поне симпатични.Очаквам мненията ви.

айде да си оправиш заглавието? :)
vanisher

19.12.04
12:19

Мен ми е все тая, стига да не са ми заели уреда. :)  :) .
Някак си успявам много добре да се концентрирам и нищо друго не ме интересува освен тренировката ми, просто почти изключвам за външния свят.

DI

19.12.04
13:51

В моя идва жена веднъж на високосна :P . Иначе ако дойде някоя пичозна волейболистка цялата ми тренировка отива подяволите. Най яко е да няма такива същества около тебе като тренираш. Това че не идват жени се дължи на факта, че има уреди само предназначени за мъжката част без пътеки за тичане, вело-уреди и тн. а освен това е яко мръсно  :twisted:

JO

19.12.04
16:15

И аз мразя да има момичета в залата.Разсейвам се и ми е гадно,направо не ми се тренира и гледам да свърша по бързо с тренировката.

19.12.04
21:03

Мене пък даже вече не ми правят впечатление (е все пак ако е Памела Андерсон)даже бих казал че ме мотивират още повече

DM

19.12.04
21:16

Ами аз се кефя като има жени, а аз където тренирам са два пъти повече от мъжете, мотивират ме , създавам нови връзки, и плакна окото, за мен е важно да има жени във фитнеса

DI

19.12.04
21:28

Жените вън от фитнеса! Кръвта на тялото трябва да преобладава в определената мускулна група, която тренираш а не в това което го тренираш след 1:00 пред телевизора :twisted: ! Във фитнеса се тренира и не се прави нищо друго ( това е за сериозните хора де :wink: ) Малко разговори в почивките м/у серийте и толкова  :arrow: . това е точката по въпроса :D

19.12.04
22:12

На мен пък не ми пречи да има жени наоколо. :) Споделям мнението на DJ MADMAN.

19.12.04
22:27

Абе при нас все идват много яки мацки , само като ги видя и правя много по големи кила  ,много  се качва адреналина , ся ако ти доиде някоя докато си сглобяваш гирата (примерно) и се нагъзи да си вземе гира точно пред лицето ти ... направо избухвам :lol:

19.12.04
23:12

Ами ня мога да кажа, че не ми влияят...
Само дето в залата, в която ходя, има крило за мъже и такова за жени...
Така че като тренирам, около мене няма мацки.

20.12.04
00:32

колкото повече, толкова повече.
много добре ми влияят на психиката като ги има

20.12.04
12:10

Много по-голям кеф е когато тренираш в залата с мацки според мен!
по-здрави

20.12.04
13:39

Никакво знчение!

20.12.04
18:30

В залата , в която тренирам съм виждал само две жени (едната беше приятелката ми ) , така че няма каво да ме разсейва по принцип  :wink: НО............. на скоро ходих в друга зала и както си набивам чукчета с дъмбел и кво да видя  :twisted:  :twisted: една мадама прави задно бедро , а седалището и на около 10 см от лицето ми ................. :D и серията свърши преждевременно . Та искам да кажа , че жените доста ми пречат на концентрацията .

20.12.04
20:01

Да, бе прав си! В нашата зала има бая жени ама не им обръщаме внимание много, много. Обаче уреда за кофички е точно срещу “женския” уред дето си разтварят краката (за вътрешната част на бедрото) и няма да ви казвам какви кофички стават просто...

21.12.04
03:32

И в залата където тренирам аз е пълно с готини жени. Че пречат пречат, ама мисля че е по-добре да ги има. Не че ме мотивират допълнително (то няма някъде повече де) но е гот да полафиш с някоя сладурана или пък да и покажеш как точно се прави флайс с дъмбели.

21.12.04
11:12

в залата дето тренирам МНОГО рядко идва някоя м’дама, ама като дойде - край с тренировката  :shock:

HE

21.12.04
11:17

Подкрепям vanisher!

Дигат тестостерона. Добро е.
Инак, наистина, повечето от тях идват два пъти. Един път за да тренират ужким и втори път за да погледнат в огледалото дали са добили вида от списанията. И като се забележи че не са - щрак - черта и вече ги няма :)

KN

21.04.05
13:40

хахахаха, какви сте смешни момчета :)
стига бе, уж коментирахте че жените трябва да тренират като мъже! а тука “жените вън от фитнеса” :) а къде тогава в кухнята ли?

хихихихи :)

21.04.05
14:05

[quote author=“YODA”]Да, бе прав си! В нашата зала има бая жени ама не им обръщаме внимание много, много. Обаче уреда за кофички е точно срещу “женския” уред дето си разтварят краката (за вътрешната част на бедрото) и няма да ви казвам какви кофички стават просто...

Е тука вече съм мноо съгласен ама мноо  :lol:  8)  напрао тоа уред който го е измислил ще го почерпа хахахах

21.04.05
14:11

Ами в интерес на истината ако не заемаха уредите, щеше да е по-добре. Иначе с друго не ми пречат, даже напротив, понякога е приятно човек да “изплакне” поглед с нещо красиво.  :lol:

KN

21.04.05
14:11

[quote author=“Joro_Killara”][quote author=“YODA”]Да, бе прав си! В нашата зала има бая жени ама не им обръщаме внимание много, много. Обаче уреда за кофички е точно срещу “женския” уред дето си разтварят краката (за вътрешната част на бедрото) и няма да ви казвам какви кофички стават просто...

Е тука вече съм мноо съгласен ама мноо  :lol:  8)  напрао тоа уред който го е измислил ще го почерпа хахахах

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!

В залата има един човек, на който се доверявам напълно да ми помага, и това е приятелката ми.
Просто тренираме от година заедно. Едва ли би се справила с тежестите ако нещо се случи, но и повечето мъже не биха(да чукна на дърво), а тя знае кога да се намеси, как и колко да помогне, и съм сигурен, че реагира правилно и навреме, а с помощ от разбирачи и яки мъжаги съм се контузвал.

21.04.05
16:06

[quote author=“D3BEP”]В залата има един човек, на който се доверявам напълно да ми помага, и това е приятелката ми.
Просто тренираме от година заедно. Едва ли би се справила с тежестите ако нещо се случи, но и повечето мъже не биха(да чукна на дърво), а тя знае кога да се намеси, как и колко да помогне, и съм сигурен, че реагира правилно и навреме, а с помощ от разбирачи и яки мъжаги съм се контузвал.

Евала ти праа батка.... аз само мога да си мечтая за такава приятелка... винаги сам искал да тренирам заедно с приятелката ми... ама как така се случвам на такива мързеливи ?!  8)

21.04.05
17:21

Ами в моя случай, по-често на открито, като наминават жени, доста се раздавам. :lol:  Кефи ме да им гледам шашнатия и леко стреснат поглед: “Ама гледай го този какво прави!” :D
Дори най-голямата си серия кофички съм я правил именно при такива опстоятелства. Правя аз една бройка, която съм намислил и минава мадама... и как сега да сляза от уреда, бива ли такова нещо, да се излагам и прас още толкова, много съм доволен от нея, и от себе си де... :D

21.04.05
17:53

Ми на мен ми влиаят добре ;)Много стимулиращо ;)
На скоро видях една в залата беше страшна тогава дигах за рамо и тарапец и се бях съблякал до кръста и тей си помпах ;)За жалост повече не я видях ....пък си мислех за кафе пуууу дано я видя пак  :cry:  :cry:  :cry:

22.06.05
10:33

И на мен бих казал , че ми влияят добре... :lol: Даже като има някоя много готина си изплаквам очите и продължавам да тренирам...... Даже мога да кажа ,че тренировката ми тръгва при по - добър начин  :wink:

22.06.05
13:20

абе определено ако има 4-5 броя имаш много по голям стимул...зависи от качеството де...ако е на много високо ниво пък се разсейвам, правя по големи почивки...и само блея

®N

22.06.05
20:27

Абе то хубаво да има някакви- в моя фитнес има доста, ама като видиш някоя яка мацка по впита блузка и супермалки впити шорти да прави за бедра и после като легнеш за лежанка си личи на къде си гледал :lol:  :wink:

22.06.05
20:28

Скромните ми наблюдения от времето което прекарвам в залата (средно 6-7 часа на ден) е че жените(особено хубавите) пречат на тренировката на мъжете. Повечето мъже са такива п***и че като видят някоя готина мацка забравят за какво са дошли!! Лично мнение де.

[quote author=“YODA”]Да, бе прав си! В нашата зала има бая жени ама не им обръщаме внимание много, много. Обаче уреда за кофички е точно срещу “женския” уред дето си разтварят краката (за вътрешната част на бедрото) и няма да ви казвам какви кофички стават просто...

Хахаха.

Ам виждали ли сте мъртва с изпънати крака за дупе и задна част на бедро ... чак си обърках повторенията  :oops:

Аз съм против жените във фитнеса. Това е мъжко място, там човек трябва да е сериозен и да не се разсейва.

П.П. Имаше тука една тема със забавни случки от тренировки .. там имаше една положителна история дето един го затиска щангата на лег, обаче девойчето, което го пазило било с голееееми .. очи .. и като се навело да дърпа щангата, оня я вдигнал ще кажеш че е като перце  :P :P

22.06.05
21:04

Име ли вече хубава жена във фитнеса, и ако се хареса, току виж сме минали на аеробна тренировка вече :)
Много ясно че е хубаво, присъствието им

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1