27.10.07
17:21
ЗДР.Решил съм да си купувам анимал м-стак и пак и се чудя с какво др е удачно да се приема...знам че това е дубавка и е удачно с всичко да се комбинира но с коя др добавка е добре да се комбинира.
целта ми е покачване на маса с помалко мазнини както всеки иска :>
др добавки в момента не приемам...на 18 години с 3 години стаж и дежя 75 кг ...мерси предварително....!!
Темата беше редактирана от emzo на 27.10.07 17:39.
27.10.07
18:54
виж сега,m-stack и pak е много добра комбинация, но имай предвид,че за да ти действа трябва да правиш 6-7 стабилни яденета през деня!и не очаквай чудеса от сорта 3см на ръка или нешо такова!Най-добре е да го комбинираш с новия Animal Test.други суплементи,които ти препоръчвам са следните - Iforce testabolan, Ids Sports 17-hydroxy mesterone, Gaspari SizeON tabs i Halodrol Liquigels, CMI Nutrition Red-Cell Pro, Activate Extreme na Designer Supplements,Anabolic Xtreme MassFX!
27.10.07
19:05
и още нещо - ако търсиш размери по - добре комбинирай м-сатк с анимал пъмп, по-добре ще е,но не забравяй да взимай пъмп на гладен стомах.тъй като си още малък за новите прохормонни продукти,които са на мода в Щатите не бих ти ги препоръчал,но тези които изброих в горния си пост са перфектни за това,което целиш.
а пак+м-стак+пъмп има ли смисал ?
и колко време трабва да се зема пака,м-стак и пумп
и като спръ да ги пия трабва ли да се земат др добавки за дане се изгуби ефекта от тези добавки или неса като химията....
Мнението беше редактирано от dj-coco на 28.10.07 10:48.
Преди 2 месеца направих същата система + протеинче и амино.... Останах много доволен от ефекта, даже ми са наложи в момента да спра за малко и не съм паднал толкоз видимо , колкото очаквах ... Пака се взима 41 дена до колкото помня, пъмпа - 21, а м-стака 30 дена.... Мисля че така бяха.... Лошото е че ти се очертава да пиеш към 40 хапчета на ден... Пака се взима 2 -пъти ...
аз се отказах от тази гори и ще пробвам тази:
Whey Protein Isolate+Animal Pak +SWOLE V.3
и ми казаха така да ги пия:
сутрин и след трен SWOLE
сутрин след закуска анимал пак
сутрин,преди и след трен Whey Protein Isolate
Комбинацията от SWOLE + Суроватъчен изолат е повече от добра. Вкарвай от протеина и сутрин след ставане. Вместо този анимал пак си вземи азотен буустер или пък увеличи приема на протеин. От самия пак няма да направиш много мускули.