Съвети, мнения, критики относно ...

29.10.07
09:04

Тъй като имах малък проблем, с който все още се боря, натрупах нежелано колиество подкожни мазнини в рамките на 2 седмици ( а може и по - малко да са били ).
Това хич не ми се харесва и съм решил да се пооправя дисциплинарно като започна с това. Разчитам на вас да ми дадете съвет дали е правилно.

Закуска:

30 гр. овесени ядки
1 кисело мляко 2 %
една доза суроватъчен протеин.

10 часа

200 - 250 гр. кисело мляко

12 часа

180 гр. пиле
200 гр салата

15 часа - 200 гр. кисело мляко

17 часа

170 гр пиле

19 часа - тренировка ( започва към 19-19:30, продължава до към 20:30 - 21 часа )
След трен - 50 гр. стафиди, 1 доза протеин.

Имам намерение  да карам 4 - 5 дена по този начин, после ще вдигна въглехидратите до 150-160 гр. и ще си оформя сносен хранителен режим.
Малко данни за мен:

21 години, 73 кг ( бях 68 ) 174 см БМР около 1730 ккал (без да го умножавам по нищо )
В момента пия КреАлкалин. Мисля да включа и някакъв фет бърнър от утре ( не зная дали ще е удачно ).
Предварително благодаря за мненията съветите ( и най - вече за критиката ).

29.10.07
09:08

Един инструктор на времето ми беше казал ето това нещо “мазно,пържено,сладко-трябва да бъде ограничено да минимум”.  :)

29.10.07
09:30

казано от Pabis на 29.10.07, 09:08:

Един инструктор на времето ми беше казал ето това нещо “мазно,пържено,сладко-трябва да бъде ограничено да минимум”.  :)

Аз имам някаква бегла представа за какво става дума ( надявам се да не тъна в някаква самозаблуда ). И това за мазното, сладкото и пърженото ми е ясно. По - принцип се старая да наблягам повече на белтъка в храната си ( извара, пиле, риба ... ), а зеленчуците си ги приготвям печени или задушени .

Мнението беше редактирано от Александър на 29.10.07 09:41.

29.10.07
09:52

А след тренировка само на стафидките и протеина ли оставаш?
Вкарай едно ядене още и разнообразявай менюто си.Освен пилешко- яйца,риба,телешко,извара,картофи,ориз,ядки и различни салатки  :)
За тренировката нищо не казваш.Наблегни на кардиото.

Мнението беше редактирано от Zlatina на 29.10.07 09:53.

29.10.07
09:54

Егати тренировката 2 часа ... Вкарай едно кардио, ако можеш, около 1 час преди закуската. Виж тези 2 неща: http://www.musclemedia.com/training/hiit.asp
; http://www.musclemedia.com/training/hiit_table.asp . Имат ефект :)

29.10.07
09:56

казано от Flask на 29.10.07, 09:54:

Егати тренировката 2 часа ... Вкарай едно кардио, ако можеш, около 1 час преди закуската. Виж тези 2 неща: http://www.musclemedia.com/training/hiit.asp
; http://www.musclemedia.com/training/hiit_table.asp . Имат ефект :)

Ами тренировката ми е около 1 час, час и нещо ... Просто съм написал до кога най - късно продължава ( съответно е започнала по - късно ) А пък това за кардиото - и аз така мисля да направя - сутрин преди закуска по 30-тина мин. . .

Мнението беше редактирано от Александър на 29.10.07 09:57.

29.10.07
10:01

Виж двата линка, 30 минути са ти много ако правиш HIIT, но задължително около час преди закуската. Има вариант да не я правиш на гладно, като хапнеш 1/3 от млякото малко преди кардиото. Ако мислиш, че можеш да се справиш без да хапнеш преди кардио,  няма проблеми да си запазиш закуската такава. Най-добре се чисти на празен стомах. Ти нямаш много и ще ти е по-трудно, но става :)

29.10.07
10:27

казано от Zlatina на 29.10.07, 09:52:

А след тренировка само на стафидките и протеина ли оставаш?
Вкарай едно ядене още и разнообразявай менюто си.Освен пилешко- яйца,риба,телешко,извара,картофи,ориз,ядки и различни салатки  :)
За тренировката нищо не казваш.Наблегни на кардиото.

Ами досега вечерях след тренировка ( която е тази: http://www.bb-team.org/workout/1563 ), но сега незнам ... Чудя се дали да не вкарам 5-6 сварени белтъка час  след тренировката ( ама става късно пък трябва и да се спи ... )

29.10.07
11:24

Ами изварата е подходяща за преди лягане,защото вечер ти е необходим бавно усвояем белтък.Даже бях чела някъде из форума,4е ако се приема с ленено олио това води до още по бавно усвояване на изварата.
Само като вкарваш новите неща си прави сметките за да имаш отрицателен калориен прием.
И за кардиото- по-голям ще е ефекта ако го правиш на гладно.

Мнението беше редактирано от Zlatina на 29.10.07 11:37.

29.10.07
11:39

Ами изварата е подходяща за преди лягане,защото вечер ти е необходим бавно усвояем белтък.Даже бях чела някъде из форума,4е ако се приема с ленено олио това води до още по бавно усвояване на изварата.
Само като вкарваш новите неща си прави сметките за да имаш отрицателен калориен прием.
И за кардиото- по-голям ще е ефекта ако го правиш сутрин на гладно.

Мнението беше редактирано от Zlatina на 29.10.07 11:40.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1