Височина

19.12.04
19:01

Темата е модерирана от lexus и Mr_Muskul
На 16 г. съм и съм  1.73 м. Има ли нещо което подпомага растежа на височина? Това лято съм качил  5 см. Кажете нещо, ако има такова, което да ми подпомогне растежа :!:  :?:
MECHTA: 183 SM. (Това не го преведах защото не го разбрах)
Преместих ти темата тук защото не си посочил по какъв начин искаш да пораснеш на височина(хр. добавки, упражнения, забранени медикаменти или витамини и храна).
Сега ти преведах постa, но ще те помоля следващия път да пишеш на кирилица. Прочети правилата!
lexus

BA

19.12.04
20:35

братле аре огледаи форума по обзорно и внимаваи каде пишеш темите !!! щот еи са преди 1мин в друг раздел отговорих на един друг пич на същия въпрос ! а иначе колкото то е писано толко ще станеш . не можеш да станеш по висок, а можеш само да ускориш разстежа с некои упражнения. Всъщност може да “изневериш” на гените и да пораснеш с некъде около 3-4см обаче ако се занимаваш с баскетбол, волеибол, плуване и там некви други. Обаче щом си в тоя форум начи вероятно си решил да праиш мускули а не да се занимаваш със други споротве , като мене :roll:  :roll:  :roll: хаха . Аре и се надявам да не съм ти разбил очакванията хаххааа :twisted:  :twisted:  :twisted:

19.12.04
22:16

За да ти растат костите максимално покачи мускулната си маса и се храни пълноценно. Баскетболът, волейболът и производни  :) също могат да повлияят растежа до известна степен според мен.

03.01.05
21:02

Еми да конкретизирам ако някои мисли, че ако пия нещо, каквото и да е ще може да ми помогне да пораста...
Протеини, витамини ... каквото и да е да казва!!! :!:
Пишете на кирилица. Вече ви беше направена забележка. Ако пак се повтори съм длъжен да трия мненията ви. Мнението ви беше преведено.
Mr_Muskul

X_

03.01.05
21:16

:D e такова нещо не бях чувал :lol:
не се заблуждавай,че можеш да преметнеш природата с химия,по-скоро ще се прецакаш

_M

03.01.05
22:29

[quote author=“snaffy”]Темата е модерирана от lexus и Mr_Muskul
На 16 г. съм и съм  1.73 м. Има ли нещо което подпомага растежа на височина? Това лято съм качил  5 см. Кажете нещо, ако има такова, което да ми подпомогне растежа :!:  :?:
MECHTA: 183 SM. (Това не го преведах защото не го разбрах)
Преместих ти темата тук защото не си посочил по какъв начин искаш да пораснеш на височина(хр. добавки, упражнения, забранени медикаменти или витамини и храна).
Сега ти преведах постa, но ще те помоля следващия път да пишеш на кирилица. Прочети правилата!
lexus

пич какъв ти е проблема?аз също съм на 16 години и съм 1,72 ,но това не ми пречи дори да си остана толкова.А все пак има още време да пораснеш! :wink:

04.01.05
00:01

Имаш още около 2 години макс...
Трябва да консумираш редовно витамини.. и голямо количество калции, магнезии и цинк.
За точните количества консултирай се с лекар.

Спортувай. Скачане на въже, баскетбол, плуване.
Ще стане.
Точно на около 17 години благодарение на баскетбола дръпнах най - много. Опитай....
Освен ако не си с преждевременно протекъл пубертет, най - вероятно 1,80 няма да остане просто мечта.

04.01.05
16:01

както каза perlsite пий калций , цинк и т.н.  с малко повече баскетбол ще пораснеш.Искам да кажа че някъде бях чел че мъжете растат (на височина) до 22-25 год. а жените до 17-18год.така че имаш време.успех

05.01.05
01:10

Ами с препарати незнам донякъде скачането може да ти помогне

05.01.05
16:00

Евалата Звер плуването му е маиката братле  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1