L-Carnitine + Super Cuts 3 or Ephedrine-based fat-burner?

01.02.07
10:02

Слад като се поразрових стабилно из форума се спрях на L-carnetine-a на Universal…
Досега съм пил единствено български, на Нутрим и Биогейм, и не че няма ефект, то при кардио и НВД е невъзможно да няма, но четейки за това че българските продукти, ако не пречат, то не помагат, реших да си взема нещо качествено.

Universal Carnitine оптимално ли е, цена спрямо качество? Ако не, кое е по-добро? Предпочитам на капсули?
Добра идея ли е, да го комбинирам с фет-бърнър, и по-конкретно с Super Cuts 3 на същата марка? Ако не, кое е по-добро?

Има ли добавка за горене, базирана на ефедрин, която се продава в България - легално и къде, ако има разбира се? Знам за страничните ефекти, сърцето ми е много здраво, пулсът и кръвното са ми много стабилни - и преди съм пил ефедрин, но сега няма...
Идеино ли е да заменя някое от храненията изцяло с протени, като чета тея на Optimum са най-хвалени из форума...

Благодаря предварително! Съзнавам, че се получи дълго и с много въпроси - но сам трудно мога да си отговоря на тях...

04.02.07
19:43

Мисля че си направил добър избор. Аз също мисля да чистя със Супер кътс 3 и л-карнитина на Ултимейт. Между другото в Супер кътса има л-карнитин 600 мг на доза, т.е. ако взимаш по 3 пъти на ден, както е препоръчително от там ти идват 1,8 гр л-карнитин. Зависи колко имаш да чистиш, но ако ги комбинираш и 2-те, мисля че ефекта ще е налице.

WA

29.10.07
09:50

Здравейте, тук май повечето сте момчета, но имате ли представа за едно момиче, което тренира само на крос тренажор, без силови тренировки, без желание за допълнително мускули, какъв Л-карнитин е походящо да се поема?  Целя редуциране на излишните мазнини, трайни ефекти- бодрост, кондиция, общо казано- добро здраве и в никакъв случай не искам да правя повече мускули- за момиче са ми достатъчни моите.
Не искам да поемам добавки, към които бих се пристрастила, нито такива, които биха имали дори и минимално вредно действие, в това число- не искам и Л-карнитин с кофеин. Досега само съм тренирала, не съм вземала никакви добавки и нямам представа към кого бих мохгла да се обърна за съвет ... Нищо не знам за добавките :)

29.10.07
20:31

L-carnetine е перфе - дава енергия, гори подкожните мазнини!
Няма да се пристрастиш, въпреки че съм забелязал как някои хора се пристрастяват психически към добавките - ВСЕ се чудят какво точно да пият...
За L-carnetine теми бол, аз само ще ти препоръчам да не е български.

29.10.07
20:50

На мене този на Now Foods течния ми се види по-добър избор.
В комбина със СУпер Кътс3 се получава една добра дневна доза карнитин.
Обаче едно на ум да имате, че това не е магическо хапче.Основите са правилно хранене и кардио.

@waterflower - това е най-безобидната добавка, няма пристрастяване.Всичко за нея тук:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/25936/

Храните ли се правилно ефект ще има.Но ако мислите да го пиете без да промените храненето си - хвърляте си парите на вятъра.

NA

09.11.07
00:35

казано от waterflower на 29.10.07, 09:50:

Здравейте, тук май повечето сте момчета, но имате ли представа за едно момиче, което тренира само на крос тренажор, без силови тренировки, без желание за допълнително мускули, какъв Л-карнитин е походящо да се поема?  Целя редуциране на излишните мазнини, трайни ефекти- бодрост, кондиция, общо казано- добро здраве и в никакъв случай не искам да правя повече мускули- за момиче са ми достатъчни моите.
Не искам да поемам добавки, към които бих се пристрастила, нито такива, които биха имали дори и минимално вредно действие, в това число- не искам и Л-карнитин с кофеин. Досега само съм тренирала, не съм вземала никакви добавки и нямам представа към кого бих мохгла да се обърна за съвет ... Нищо не знам за добавките :)

waterflower, първо да ти кажа, че колкото би се пристрастила към добавките, толкова значи си пристрастена към обикновената храна. Няма от какво да се плашиш, в този форум, а и в сайта има достатъчно много информация за тях, отдели 30-60 минути и ще видиш, че не са страшни ;).

По темата: въпросът ти за Л-карнитина е общ, не се разбира дали питаш за марка или вид. Ако е за вид, най-лесно и бързо усвояем от организма е течният. Това не означава, че не можеш да приемаш на капсули, разликата е във времето на обработка вътре в теб. За първия чакаш десетина минути, за втория около половин час.

Марки Л-карнитин... какво да ти кажа, на мен са ми вършили работи българските (на Биогейм да речем). Зависи какви пари си готова да отделиш за това :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1