30.10.07
13:20
Здравейте!
Казвам се Благовест и имам няколко въпроса към вас... До преди 2 години бях 90 кг. и за 2-3 месеца станах 50 кг....
Та бих искал да кача малко маса,не много...
Дали ще може някой да ми състави хранителен режим? На 18 години съм, тежа 50 кг. и съм 170 см висок...
Искам също да попитам примерно този режим трябва ли да го спазвам всеки ден или само в дните когато тренирам?
08:00 100 грама овесени ядки,30 гр декстроза
10:00 5 белтъка с 2 жълтъка,100 гр ориз
13:00 150 гр пилешко филе,200 гр ориз или варени картофи
16:00 150 гр пилешко
20:00 150 гр месо или риба .ориз или картофи,2 филии хляб
22:00 100 гр извара ,250 мл прясно мляко или кофичка кисело мляко
И още един въпрос протеина на Нутрим - Ултра Лей Протеин Изолат Инстант (суроватъчен) трябва ли да го пия само в деня на тренировката или и през другото време?
При мен е малко психологичен проблема,защото съм бил много дебел и сега ми е малко съвестно да качвам,но искам малко да се пооформя...
Моля да ми отговорите на въпросите и ако ми съставите режим според мойте данни ще бъде супер!
Този хранителен режим е перфектен/хляба мойе и пове4е но да е ръжен/Ако имаш възможност спазвай го всеки ден,а протеинат ти не е добър,но все пак пий поне 2 дози и в нетренирова4ен ден м/у храненията.И не се притеснявай ако тренираш редовно ще ка4ваш ка4ествено,и незабравяй коремните преси :-)
Мерси... А да попитам в ден без тренировка може ли да ям по малко? И по леки храни?
Деня в които не тренираш е ден за въстановяване,така 4е си тря’а ядене!
А к’во имаш предвид под леки храни?