17.10.07
08:08
Чета статията ама там са показани само кои храни се ядът нито по колко нито нищо .Значи като почна училище тренировката ще ми е към 3 часа .Какво трябва да ям сутринта абе изобщо сутрин обед и вечер какво се яде и по колко ?
За НВД единствените ти въглехидрати ( и то малко ) може да са сутрин заедно с преобладаваща протеинова храна ( примерно 50 грама овесени ядки + яйца ( колкото прецениш че са необходими )) а другото време с ваглехидрати е веднага след тренировката за постигане на анаболен ефект. А през останалата част на деня наблягаи на Протеина в максимални количества, а вече по колко от кое трява да ядеш зависи само от целите ти и трява да се потрудиш малко с изчисленията за дневните ти нужди !!! Това е от мен останалото зависи от тем !!! Постараи се !!!
При НВД ядеш 1гр/килограм телесно тегло въглexидрати всеки ден.Гледай да ги ядеш сутрин и на обед главно.След 4h никакви въглеxuдрати.Правиш 1 зареждащ ден на всеки 10 в който ядеш по 3гр въглexидрати на кг телесно тегло.През останалото време приемаш белтыци(и малко мазнини).Приемите са разделени на горе-долу равни интервали от време 2 часа и половина-3.
А интересно ми е какво НВД през зимата бе колега.Я се хващай сега да качваш.пролет-лято ще чистиш...няма смисъл да вървиш срещу природата ;)