С какво да заменя варените яйца

30.10.07
15:49

Искам да попитам със какво мога да заменя варените яица защото са ми ужасно  отвращаващи а трябва да ям :)))) или поне мога ли само жълтъка да ям понеже тои ми е по приемлив ? :) Също искам да попитам дали е полезно да се ядат пържени яица вместо варени и ако не може по колко варени трябва да ям на ден :)) ? МЕрси предварително :)

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 30.10.07 21:27.

По - добре само белтъка. Какво не им харесваш на варените яйца? Бъркани става. На омлет също.

30.10.07
18:35

О ти сигурно не си ял извара да видиш за какво си говорим,или овес. :) И на мен по ми харесват с желтък обаче няма как.Алтернатива на яйцата немисе вярва да намериш.Прави ги на омлет,повече работа ма щом не ги траеш...

30.10.07
19:18

Не казваш алтернатива за кога ? Ако е за преди лягане извара например .
Или може да ми пращаш белтъците с Еконт аз ще те отърва от тях :P .

30.10.07
22:52

Еми аз по принцип нямам  толкова ограничен хранителен режим  но ги ям за обяд :) Правя си обяд - Яица,Консерва риба тон,варен картоф със сирене,пълнозърнест хляб и полжинка кисело мляко но  тези варени яица като ги ям и м иса повръща(лош навик да ядеш много яица на велик ден и 1 път повърнах та сега м исе гади от тях :))) ) ок зна4и 6те си ги прая на омлет :))))))

30.10.07
23:20

Пробвай няколко ситно нарязани белтъка в комбинация със сирене и лютеница. Получава се нещо доста приятно на вкус.

31.10.07
12:49

ок начи без жълтъка :))) но сиг на омлет ще си ги прая ;)

DA

01.11.07
21:03

казано от hardrlz на 30.10.07, 22:52:

Правя си обяд - Яица,Консерва риба тон,варен картоф със сирене,пълнозърнест хляб и полжинка кисело мляко)

Един обяд ли включва всичко това ?
Не е хубаво да смесваш яйца и риба.

01.11.07
21:34

Варените яйца имат един заместител - бърканите яйца.С повечко масло стават бомба ( на 6-7 яйца да се падат стотина грама масло - ммм пръстите да си оближеш :) ).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1