30.10.07
15:49
Искам да попитам със какво мога да заменя варените яица защото са ми ужасно отвращаващи а трябва да ям :)))) или поне мога ли само жълтъка да ям понеже тои ми е по приемлив ? :) Също искам да попитам дали е полезно да се ядат пържени яица вместо варени и ако не може по колко варени трябва да ям на ден :)) ? МЕрси предварително :)
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 30.10.07 21:27.
30.10.07
17:09
По - добре само белтъка. Какво не им харесваш на варените яйца? Бъркани става. На омлет също.
30.10.07
18:35
О ти сигурно не си ял извара да видиш за какво си говорим,или овес. :) И на мен по ми харесват с желтък обаче няма как.Алтернатива на яйцата немисе вярва да намериш.Прави ги на омлет,повече работа ма щом не ги траеш...
Не казваш алтернатива за кога ? Ако е за преди лягане извара например .
Или може да ми пращаш белтъците с Еконт аз ще те отърва от тях :P .
Еми аз по принцип нямам толкова ограничен хранителен режим но ги ям за обяд :) Правя си обяд - Яица,Консерва риба тон,варен картоф със сирене,пълнозърнест хляб и полжинка кисело мляко но тези варени яица като ги ям и м иса повръща(лош навик да ядеш много яица на велик ден и 1 път повърнах та сега м исе гади от тях :))) ) ок зна4и 6те си ги прая на омлет :))))))
Пробвай няколко ситно нарязани белтъка в комбинация със сирене и лютеница. Получава се нещо доста приятно на вкус.
01.11.07
21:03
казано от hardrlz на 30.10.07, 22:52:
Правя си обяд - Яица,Консерва риба тон,варен картоф със сирене,пълнозърнест хляб и полжинка кисело мляко)
Един обяд ли включва всичко това ?
Не е хубаво да смесваш яйца и риба.