Проблем с ушите и фитнес?

31.10.07
18:32

Преди няколко дни ми откриха тежък остър отит на средното ухо, код H65 и всеки ден ходя на физиотерапия за лечение. След терапията около 20 мин. се чувствам замаян и дезориентиран, но после всичко се пооправя.
Та въпроса ми е- при тази ситуация ако ходя на фитнес, това ще се отрази ли на болестта ми, и въобще да ходя ли, докато ми правят терапията?

31.10.07
19:13

Според мен,  попитай лекаря си,  той най-добре знае в какво се състои болеста и дали тренировките биха я влошили, или обратното. :)

Тук няма да намериш отговора,говори с лекар.

ВН

31.10.07
21:03

Предлагам ти да говориш и с физиотерапевта си. Сподели после какво са ти казали.

03.11.07
09:28

Благодаря ви за съвета, доктора каза, че нямало никакъв проблем да ходя на фитнес :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1