31.10.07
11:46
Здравейте взех си един гейнер който ми препоръчаха и кйазаха че бил много добър за покачване на килограми и мускулна маса Ultimate Nutrition Muscle Juice 2544 10.45 Lbs. Chocolate искам да попитам дали наистина е добър и по добър ли е от този на Юниверсъл МегаМасс 3000,направи ми впечатление че Ultimate Nutrition Muscle Juice 2544 10.45 Lbs. Chocolate се разтваря много по бързо отколкото стария ми който беше мегамас 3000?
Моля за вашето мнение :) ?
Извинявам се, че малко отклонявам темата, но можеш ли да дадеш мнение за Мега Мас 3000, защото мисля да си взема от него?
31.10.07
14:09
Ми според мене е добър,предишния ми беше мега масс 3000 и доста добре ме възтановяваше дори качих 2килограма от него.
Само малко бавно се разтваря този мега масс 3000 .
Сега ще видя от този колко ще кача...
Мнението беше редактирано от watron на 31.10.07 14:09.
01.11.07
05:10
Добре няма ли някой да помогне и да каже дали новият ми гейнер е по-добър от стария и въобще някакво мнение да даде ?
Става въпрос за този Nutrition Muscle Juice 2544 ??
watron:
Има рубрика “Вносители / производители / дистрибутори” в която може да питаш хора като нас за информация относно продуктите както и разликата между два и повече продукта. Muscle Juice на Ultimate Nutrition е по добре балансиран от колкото Mega Mass 3000 на Universal Nutrition. Качеството на суровините също е по-високо. Не искам да кажа че гейнърите на Universal са лоши, просто Ultimate Nutrition е по висок клас фирма и определено може да предложи по качествени продукти. Самия гейнър Muscle Juice съдържа:
- 4 компонентна протеинова матрица
- 13000 мг BCAA в една доза
- 10.9 гр глутамин в една доза
- 1.4 гр Аргинин
- осигурява 6 часа непрекъснат поток от белтъчини към мускулите
01.11.07
06:40
@SNC, много ти благодаря приятел много благодаря че ми обянси някои работи,искам само да те попитам от Universal MEGA MASS 3000 ,ABB Extreme XXL и Muscle Juice на Ultimate Nutrition кой е най-добър и от кой най много килограми може да се качи?
и още нещо,каза че Ултимейта осигурява 6часа непрекъснат поток от белтъчуни в мускулите а знаеш ли колко часа непрекъснат поток осигурява Мегамасс 3000 ?
10х предвареително :)
watron:
Трите фирми нямат място за стравнение. Най-висок клас е Ultimate Nutrition и продуктите им са определено с по-високо качество. Ако искаш нещо по добро от Ultimate Nutrition може да попиташ за “SAN” в най-близкия до теб магазин за спортни храни.
За Mega Mass 3000 не мога да кажа колко време осигурява белтъчен поток към мускулите тъй като производителя не е дал информация; не че Universal Nutrition не могат да определят. Мога да кажа че е по специфичен гейнър, който дава добри резултати, но когато искаш повече мускулна маса (да увеличиш обема на белите мускули влакна) важно е количеството на BCAA и L-Glutamine.
01.11.07
08:12
Значи да разбирам че този който съм си го купил на Ultimate Nutrition е най-добър от другите два,тоест от него ще кача килограми ? Взел съм си една кофа от 5килограма 10,45либри,и се надявам да кача кг от нея.
И също да те попитам как да ги пия гейнера в нетренировъчни дни ? Преди или след ядене ?10х предваритлено: )
Ето дори ще ти дам линк да видиш точно какво съм си купил само че същата кофа както тука пише само че не за 75 лв а за 100лв я взех: http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=1436
и също новия ми гейнер на вкус е много приятел все едно пия какао,много ми харесва доста по приятен на вкус от стария,сега се чудя като го изпия дали да не си взема да пробвам АББ ХХЛ Екстреме или да си взема същия...
Мнението беше редактирано от watron на 01.11.07 08:22.
ако може да попитам SNC, понеже и аз се заинтересовах от този гейнер - дали цената на гейнъра в магазина в люлин е същата, както обявената в сайта - 72 лв :) ?
http://lotus.superhosting.bg/~sncwayc/public/index.php?module=shop&action=product_detail&product_id=155&categ=68&navop=68
edit: спорет това което прочетох в чуждестранните форуми има мн различни мнения - според повече захарта, която се съдържа е в повече от обичайното за гейенрите. има и мнения, че от прекаленото мн захар, хората получавали стомашен дискомфорт и прекарвали мн време в wc-to и тн - мн разли мнения има.
Muscle Juice is a product which needs to be used if you are in the gym or working out at least 4-5 times a week…......
4 scoops are recommended to be taken a day…....
if someone decides to take this product and do not workout responsibly, they will definitely gain FAT ......
if they take the product and workout hard in the gym, they will gain MUSCLE.
...
http://forum.bodyconcept.com/m_1999/mpage_2/key_/tm.htm
Мнението беше редактирано от CrazyS на 01.11.07 14:05.
01.11.07
16:01
Аз този гейнер си го купих от пиротска за 100лв 10.45либри и на вкус е повече от перфектен,все едно какао пия,много ми харесва и имам чувството че качвам от него...
казано от watron на 01.11.07, 16:01:
Аз този гейнер си го купих от пиротска за 100лв 10.45либри и на вкус е повече от перфектен,все едно какао пия,много ми харесва и имам чувството че качвам от него...
Ем да то 50 % тряаа да са кара и на фантазия :-)
казано от watron на 01.11.07, 16:01:
от Магазина на SNC на Пиротска ли ?
а добрия вкус е поради голямота наличие на захар, както казах от прочетеното в чуждите форуми :)
аз искам SNC да се изкаже по този въпрос ако може :)
02.11.07
05:47
Незнам,на мене много ми харесва и много по-добре се разтваря от МегаМасс 3000.
Няма нито едно оплакване от Muscle Juice на Ultimate Nutrition - освен....новата цена :) за съжаление новата цена на продукта е 94,50лв и е актуална от около 3-4 месеца до колко си спомням. Цената от 72,00лв беше когато правихме промоция на продукта преди една година.
Приема на продукта трябва да става между хранене, като един прием трябва да има 45мин до 1час преди тренировка и един прием след тренировка.
Ако се приемат амино киселини трябва да има около 30-45мин разтояние в приема на аминокиселините и геинъра.
Преди тренировка да се пие с прясно мляко, докато след тренировка да се разбива с вода за да може по - бързо да се усвоят съставките.
Ако приемате креатин: час преди тренировка се пие геинър, 30 мин преди тренировка се пие креатина. Веднага след тренировка се пие креатин, след 30-45мин се приема гейнъра.
Прием на една доза от Muscle Juice се усвоява за около 45мин до 1:15мин. Това означава е след като сте изпили една доза изчакайте около един час преди да седнете на масата.
За това кога и как точно да се приема зависи от другите добавки които взимате: креатин, аминокиселини, нощен протеин, магнезии и т.н.
Аз бих препоръчал последния прием да бъде около 4 часа преди да легнете да спите.
Ако приемате магнезий - правете го преди лягане и то на празен стомах, защото този минерал пречи за доброто усвояване на хранителните вещества.
Има хора които пият Muscle Juice и през ноща :)
П.С. Извинявам се ако не отговарям своевременно, но нямам възможност да следим всички рубруки във форума. Със сигурност ако ни пишете в рубриката Вносители / производители / дистрибутори ще отговорям по - бързо.
02.11.07
08:58
@SNC,значи според теб Muscle Juice е по-добро от Американ Боди Билдинг на АББ Екстреме?
Съжалявам, но не мога да коментирам фирмите на конкурентите по смисъла на правилата в този форум. Мога само да кажа че Ultimate Nutrition Muscle Juice 2544 е много добър избор като продукт и след него доста други гейнъри няма да ти харесват вече :)
03.11.07
09:36
Ами аз смятам след като го изпия тоя да си взема на АББ да го пробвам и него,и ако не ми хареса ше си карам на Нутритион Мускъл Жуйс 2544 :)
04.11.07
06:10
Извинявам се че пускам два поредни поста но искам да ви попитам нещо и някой да ми направи малка програма:
Тренирам през ден ,ходя на трен от 9:30-до 10:30,пия преди трен гейнер 45 мин преди трен и веднага след трен,в момента щом изляза от залата го пия,след това към 4пак пия гейнер,а искам да попитам в дните когато не тренирам в колко да го пия сутрин обед и вечер,закусвам към 8:30 в нетренировъчни дни към 12:30-13:00 обядвам и вечерям към 18:00-19:00.
10х предварително :)
В дните когато не тренираш пий една доза към 10:00-10:30; още една към 14:30 и още една към 17:00.
Ако имаш много бърз метаболизъм може да пиеш още една доза към 21:00-21:30. Недей да превишаваш препоръчителната доза. Също като препоръка за тренировката - давай си поне един ден почивка за възтановяване на креатин-фосфата и глюкогена в мускулите; недей да правиш много интензивна тренировка; недей да тренираш отдалечени мускулни групи в една тренировка, като например гърди и крака или гръб и крака. Желая Успех :)
04.11.07
09:16
@SNC много ти благодаря че ми помагаш и че ми отговаряш толкова бързо на мненията много съм ти благодарен,искам само да те попитам още нещо:
Значи ходя през ден на тренировка тренирам така:
Понеделник: Гърди и Трицепс
Вторник: Почивка
Сряда Гръб и Бицепс
Четвъртък: Почивка
Петък: Рамо и Крака Пръсци
Обаче забелязвам понеже в залата има кантар,и като ходя да се меря един път ми показва 60кг а на другата тренировка 62-после пак 59-60 и така варира незнам защо,немога нещо да дръпна с повече килограми ами си седя на едно място ту сваля ту кача,някой ще ме посаветва ли нещо ?
На година чистата мускулна маса коята може да увеличиш е между 2кг и 20кг. Не е важно колко тежиш а как се чувстваш. Имай на предвид че килограмите не зависят само то обема на мускулите а също така и от плътноста на мускулите.
Бробвай следния вариянт. На всеки 5-6 силови тренировки направи една кардио тренировка със спринтове. Дали си на патека или на колело е без значение. Значи правиш 1 мин на макс и 30 секунди почиваш. После пак повтаряш и така 10-15 мин. Най добре е като си следиш пулса. Бягаш докато се двигни пулса 150-160, почиваш докато падне до 120 и после пак. Това е все пак за напреднали - не знам от колко време се занимаш със спорт. Ако не може да издържиш на такова натоварване, виж за себе си какъв ти е максимума и спазвай модела който написах по-горе. По този начин ще увеличиш белодробния капацитет, сърцето ще може да изтласква повече кръв, а кръвта ще бъде по-наситена с кислород. Това ще даде възможност на мускулите да работят по добре при силовите тренировки тъй като ще получават повече кислород от кръвта.
Другото на което може да обърнеш внимание е екстензията - това е когато връщаш тежеста в начална фаза. Един пример когато сгъваш лоста за бицепс се нарича концентрина фаза, когато отпускаш лоста на долу до изходна позиция се нарича ексцентрична фаза. В тази ексцентрина фаза се постаряй да не пускаш лоста бързо на доло а да го пускаш по-бавно. Това разтяга мускула и възможността да се насити със кислород е по голяма. Също така с ексцентрината фаза се увеличава силата на мускула повече от колкото в концетричната фаза.
Друго - сменяй упражненията. Недей да правиш едни и същи упражнения. На всеки 10-15 тренировки вкарвай ново движение, като изключваш някое старо за определената мускулна група. След това пак мини на старото опражнение. Така ще вкараш в действие повече мускулни влакна и когато се връщаш на старото упражнение ще видиш че ще можешп да го изпълняваш с по-голяма тежест (изпробвано е!). Разнообразието е ключово при мускулното развитие.
04.11.07
11:21
Да но проблема ми е че сам доста слаб в ръцете,бицепса ми е малко малък около 30 без загрявка,тоест 30,05 ми е без да съм го напомпал като го напомпам предполагам че става 32 някъде не съм сигурен,а на мене ми трябват повече кг.Ту качвам ту свалям незнам защо така.
Тогава направи мускулната група приоритетна. Отдели си един ден за бицеп и трицепс. Може и да подготвиш бицепса от предната тренировка без значение за какво е тя като след края на тренировката направиш 2 серии за бицепс с 70% от максималната тежест. Така ще насочиш кръвта към бицепса и ще го подготвиш за същинската тренировка която ще е след ден два.
04.11.07
14:56
И също предмишницата ми е слаба и пръсците също...За тях какво ще ме посъветваш ?
В края на всяка тренировка им отделяй по 10мин. Все пак със слаба предмишница няма да можеш да направиш силен бицепс. Две три серии е достатъчно, но задължително в края на тренировката защото особено предмишницата е второстепенна или паразитна мускулна група и ако я натовариш в началото няма да можеш да направиш качествена тренировка
04.11.07
17:55
Добре но какво по точно да правя за да ми стане силна предмишницата,какво да правя за нея какви упражнения ?
Тренирам от 4месеца но не разбирам много от фитнес...за това те питам :)
Ааа и приятелю също искам да те попитам какво общо има предмишницата с бицепса,питам защото не разбирам много от фитнес :)
Предварително ти благодаря :)
Мнението беше редактирано от watron на 04.11.07 17:56.
04.11.07
20:32
Xhaxahxaxhaxa watron ti si unikat prosto :)
05.11.07
06:00
Просто от скоро се занимавам и за това не разбирам, и питам защо трябва да ми е силна предмишницата за да имам голям бицепс ?
Ами предмишницата участва при сгъването за бицепс. За упражнения се разтърси в сайта или питай някой инструктор в залата защото няма как да ти обясня точно упражненията - по скоро трябва да се покаже.
05.11.07
06:19
Имам една книжка на Атанас Джананов но вътре не видях за предм ишница упражнения...
@СНЦ мерси :)
29.10.17
01:58
Здр на всички 🙂
Искам да попитам това добро ли е ?
Ultimate Nutrition МЕГА Гейнър 6 kg
А.к.а https://www.ultimatenutrition.com/product/muscle-juice-2544/
Сега съм на Mutant Mutant Mass. Това исках да попитам кое е по-добро.
От Mutant Mutant Mass усещам ефект доволен съм. Но ако това е по-добро моля да споделите.
Поздрави на всички.
Благодаря предварително на всички отговорили.