Genesis - аминокиселини

01.11.07
18:48

Днес си купих аминок-ни на Genesis и ако някой ги е ползвал или има мнение за тях,нека сподели. Все пак не е българска фирма,надявам се да са добри

01.11.07
19:05

Ми мненията за тях са противоречиви ... мойто лично е че са добри

02.11.07
07:50

Как сметнахте,че са добри или лоши?Според мен са добри или поне би трябвало да са.Всичко е комплексно,когато тренираш,ядеш както трябва и възстановяваш...как ще определиш 1 сантиметър на ръката примерно,че е дошло от АК-те.Или обратното.Ако не ядеш както трябва и пиеш АК,ще кажеш,е да му е*а ма*к*та,тия са боклуци.Това са добавки,не е храна.Когато всичко е на куп ще има резултати.Когато някой елемент куца,работата не върви.Затва не възлагайте големи надежди.
Мен са ми много смешни темите за бирената мая(няма нищо общо с тая тема,но винаги пораждат смях у мен),за какво ви е?Да се каже,че пиете нещо ли?И вече се пулат в кантара дали са качили някое кило.

И преди тоя след мен да ме пита дали знам кво е добавка,ще му кажа,че даже съм ги и пил,имах прогрес,но не мога да определа от какво е.Яденето беше що-годе на ниво,освен това пиех и креатин и хубав протеин,така че ако някой може да определени от кво съм качил...ще му кажа евала.

Мнението беше редактирано от Финдо на 02.11.07 07:52.

02.11.07
11:40

Аз лично очаквам по-бързо възстановяване от тях. Ще ги взимам в комбинация със суроватъчен протеин. около 2 месеца не взимах абсолютно никакви добавки,сега мисля че ще има малък ефект поне във възстановяването ако не друго

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1