ZMA на Nutrend

ГН

02.11.07
12:52

Някой пил ли е тази добавка да сподели впечатления?

Също така, тъй като до сега не съм пил ЗМА, имам два много простички въпроса:

1. Наистина ли трябва да с ограничи калция и до каква степен? Тоест, тотално ли трябва да спря всякакво мляко, сирене?
2. Пия Мелатонин преди лягане защото имах пък и все още имам проблеми със съня. Възможно ли е взаимно да си пречат със ЗМА, все пак се пият по едно и също време, или няма такова нещо?

Ами това е. Надявам се да се намерят добри хора, да ми отговорят. :-)

ВН

02.11.07
13:04

Не следва да приемаш богати на калций храни в прозорец от 3 часа около момента на приема на ZMA, т.е. 1,5 часа преди и 1,5 часа след.

ГН

02.11.07
21:29

Благодаря! Тъкмо се бях уплашил, че трябва да спирам млечните продукти - от една страна това означава големи ограничния, от друга - още по-големи разходи за протеинови шейкове. А за Мелатонина - въпросът ми вроятно е тъп, но винаги когато си мисля, че две вещества нямат нищо общо, то пък с окзва че се получава гадна интерференция и си пречат. Примерно до скоро не знаех това за калция. Затова и се чудя дали няма Мелатонина да повлияе по някакъв начин на ЗМА. Иначе ще глудам 2 часа преди ЗМА да не приемам калции, 2 часа след това така или иначе няма да прриемам, защото ще спя, надявам се.  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1