10.05.06
22:59
Здравейте отново
преди няколко дена си взех креатин и сега сам решил да си взема Глутамин и искам ако може да ми кажете по колко гр и колко пъти на ден да го пия (казаха ми по 5гр един път на ден, в тренировъчен два пъти)
Също кога трябва да се приема(по кое време)
И кви са плюсовете и минусите на добавката.
Благодаря Ви. :shock:
11.05.06
00:04
чесно да ти кажа лично мое мнение намен Глутамина нещо не ми действа купих си кило на Оптимум пих го по 5 грам в тренировъчен и по 10 в нетренировъчен ден .Заедно с протей на Оптимум и креатин на Скайтек .После пих само глутамин и протейн на Оптимум но не го усетих а всичко правех както трябва ядох както трябва но ...Не ти пречи да вземеш да пробваш.
18.05.06
10:56
Глутамин на Мусаши-№1, пет грама след тренировка, пет преди лягане.
09.06.06
13:49
привет на Бургас!
защо си ползвала глутамин? той се усеща при много тежки тренировки и стрес. иначе няма как да се усети действието му, поне не и в дозите които се препоръчват!
:)
а на сичкото отгоре си пила по 5 г. в дни когато се натоварваш а по 10 в дни когато си почиваш
09.06.06
13:55
привет на Бургас!
защо си ползвала глутамин? той се усеща при много тежки тренировки и стрес. иначе няма как да се усети действието му, поне не и в дозите които се препоръчват!
[quote author=“cleaner”]а на сичкото отгоре си пила по 5 г. в дни когато се натоварваш а по 10 в дни когато си почиваш
Тя е Той(по бТВ :lol: ). :wink:
09.06.06
13:56
привет на Бургас!
[quote author=“cleaner”]а на сичкото отгоре си пила по 5 г. в дни когато се натоварваш а по 10 в дни когато си почиваш
Тя е Той(по бТВ :lol: ). :wink:
да не е две в едно?
Universal - Glutamine - 5г преди тренировка, 5г след тренировка - 1/2ч след. Това пия аз, не знам дали е най-доброто :P. Комбинирам го с креатин пак на Universal
Здравейте! Нека и аз да попитам нещо ...
До сега съм взимал само протеин и аминокиселини. Преди няколко дни си купих креатин, а вчера и глутамин, и двете на Biogame. Направи ми впечатление, че двата продукта нито на външен вид, нито на вкус не се раличават един от друг и се замислих дали е нормално да е така или има нещо нередно ...
Знам, че е по-добре с креатина да се започне със зареждаща доза, но аз започнах направо с подържаща и взимам по 5гр. преди тренировка, а глутамина пак по толкова след тренировка. Аминокиселините ги пия на следващата сутрин на гладно, а протеин вече не пия.
Добра ли е според Вас тази комбинация ... ?
казано от vaskotoo на 02.11.07, 10:28:
Biogame и особено креатин на Biogame НЕ !!!
Какво точно имаш предвид, има слабо действие и/или има нежелани странични ефекти. Аз съм чувал, че продуктите на Biogame не са нищо особено, но реших да ги пробвам и за сега съм доволен ...
Ами аз лично се отнасям с недоверие към тях ... особено след като четах в една тема че на един му са надул корема дет пиел тос креатин ...
И аз за БГ добавките само негативни работи съм чувал , не съм пробвал, но предпочитам да се доверя изцяло на по-запознатите от мен и да не рискувам както здравето си ,така и парите си :)
Аз използвам на “Best Body Nutrition” и съм много доволен!
http://www.best-body-nutrition.net/
Аз със сигурност мога да кажа, че усещам ефекта от креатина на Biogame - имам повече сила и м/у сериите не се чувствам толкова уморен ...
За глутамина на Biogame не мога да кажа със 100% сигурност, но мисля, че и от него има ефект - след като го приема /след тренировка/ съм доста по-свеж ...