HeLP

Темата е заключена.
FS

01.11.07
17:58

Здравейте, имам една програма за изграждане на релеф и в програмата има някви упражнения дет не знам как се правят и ще ви помоля ако можете да ми помогне с снимки или видео-та

Това се упражненията:
- Изтегляне на дъмбел с 1 ръка
- Вдигане на щанга пред лице
- Разгъване с дъмбели в страни
- Надхват преси зад гръб
- Надхват дъмбел от вис
- Повдигане с щанга зад гръб
- Повдигане с дъмбели в страни
- Мечка с голям хват

Много ви благодаря... :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 16:52.

01.11.07
19:19

Релеф = Кардио + диета, програмата е последното нещо, за което ще мислиш.

02.11.07
22:53

казано от RedWalker на 01.11.07, 19:19:

не съм съгласен.

02.11.07
23:01

казано от StyLLinG на 02.11.07, 22:53:

не съм съгласен.

Може ли да обясниш защо не си съгласен ?  8-/  щот без кардио и диета само с ена програма незнам как ще извади пресата ... освен ако не е някав 20кг с мокри дрехи и пресата да си му е по рождение  :-)

02.11.07
23:07

То ясно кардиото и диетите, ама човека пита за съвсем друго :)

03.11.07
09:49

казано от vaskotoo на 02.11.07, 23:01:

не съм съгласен.

Може ли да обясниш защо не си съгласен ?  8-/  щот без кардио и диета само с ена програма незнам как ще извади пресата ... освен ако не е някав 20кг с мокри дрехи и пресата да си му е по рождение  :-)

съгласен съм с кардиото и диетата ама тва не е вярно,че програмата е било последното нещо за което трябва да мисли...не случайно хората са измислили програма за покачване на мускулна маса,програми за сваляне,програми и за релефно тяло.С една диета и с едно тичане релефно тяло няма да постигне.

03.11.07
10:43

казано от StyLLinG на 03.11.07, 09:49:

не съм съгласен.

съгласен съм с кардиото и диетата ама тва не е вярно,че програмата е било последното нещо за което трябва да мисли...не случайно хората са измислили програма за покачване на мускулна маса,програми за сваляне,програми и за релефно тяло.С една диета и с едно тичане релефно тяло няма да постигне.

...защото... (продължи мисълта).

03.11.07
12:47

не съм съгласен.

А защо някои про културисти не сменят програмата при период за маса и при период за релеф ?Единствените промени са в хранителния режим и кардиото?Не виждам как това, че правиш 15 или 5 повторения ще ти помогне да изчистиш мазнината.

03.11.07
15:55

казано от RedWalker на 03.11.07, 12:47:

не съм съгласен.

А защо някои про културисти не сменят програмата при период за маса и при период за релеф ?Единствените промени са в хранителния режим и кардиото?Не виждам как това, че правиш 15 или 5 повторения ще ти помогне да изчистиш мазнината.

чесно да ти кажа по добре това не го споменавай никаде че може да ти се смеят....съжелявам че го казвам но е така.Пак казвам,съгласен с кардиото и диетата..без тях не може да се постигне релеф,но да ми казваш че с 15 повторения не може да се изчисти мазнина....това са просто глупусти.След като се правят повече повторения мускула направо почва да пари и изкача под самата кожа и по тоя начин гори мазнините.

TB

03.11.07
16:15

StyLLinG, колко си далече от истината ако знаеш...

03.11.07
16:19

казано от tbby на 03.11.07, 16:15:

StyLLinG, колко си далече от истината ако знаеш...

щом така казваш...ама преди това цъкни на профила и ми виж снимката...и ми кажи пак колко съм бил далече от истината ;]

03.11.07
17:52

Релефа не зависи от повторенията. Това го пиша за стохиляден път, и все има някой неразбрал.

Мнението беше редактирано от Петко К на 03.11.07 18:01.

03.11.07
20:35

казано от Петко К на 03.11.07, 17:52:

Релефа не зависи от повторенията. Това го пиша за стохиляден път, и все има някой неразбрал.

@Style..Гн Специалист..май излезе, че на тебе ще ти се смеят?Ако не повярваш и на ПеткоК ... здраве да е.И това, че имаш тяло не винаги значи, че знаеш как си го постигнал.При теб явно е така..”съжелявам, че трябваше да го кажа така.”

Мнението беше редактирано от RedWalker на 03.11.07 20:39.

03.11.07
20:47

казано от StyLLinG на 03.11.07, 15:55:

След като се правят повече повторения мускула направо почва да пари и изкача под самата кожа и по тоя начин гори мазнините.

Това твърдение е много далеч от истината... Прегледай и прочети повече за изгарянето на мазнини и именно как става

03.11.07
21:15

казано от RedWalker на 03.11.07, 20:35:

@Style..Гн Специалист..май излезе, че на тебе ще ти се смеят?Ако не повярваш и на ПеткоК ... здраве да е.И това, че имаш тяло не винаги значи, че знаеш как си го постигнал.При теб явно е така..”съжелявам, че трябваше да го кажа така.”[/quot

Сега ще ти кажа нещо мойто момче...занимавам се с фитнес от близо 4 5 год.Чел съм толкова книги,статии,форуми,съветвал съм се с хора които са със светлинни години по напред от теб със знаниятата си за бодибилдинг.И ти накрая да ми кажеш “И това, че имаш тяло не винаги значи, че знаеш как си го постигнал.” Много се лъжеш...досега никога не съм зимал хранителни добавки...а пак и току така тяло не се прави..нали така беше.Така че ако смяташ да почваме да се заяждаме нямаш проблеми..ама не мисля че тука е мястото.Много добре знам как съм си постигнал тялото..не се притеснявай за мене Г-н СПециалист.

03.11.07
21:21

казано от StyLLinG на 03.11.07, 21:15:

казано от RedWalker на 03.11.07, 20:35:

@Style..Гн Специалист..май излезе, че на тебе ще ти се смеят?Ако не повярваш и на ПеткоК ... здраве да е.И това, че имаш тяло не винаги значи, че знаеш как си го постигнал.При теб явно е така..”съжелявам, че трябваше да го кажа така.”[/quot

Сега ще ти кажа нещо мойто момче...занимавам се с фитнес от близо 4 5 год.Чел съм толкова книги,статии,форуми,съветвал съм се с хора които са със светлинни години по напред от теб със знаниятата си за бодибилдинг.И ти накрая да ми кажеш “И това, че имаш тяло не винаги значи, че знаеш как си го постигнал.” Много се лъжеш...досега никога не съм зимал хранителни добавки...а пак и току така тяло не се прави..нали така беше.Така че ако смяташ да почваме да се заяждаме нямаш проблеми..ама не мисля че тука е мястото.Много добре знам как съм си постигнал тялото..не се притеснявай за мене Г-н СПециалист.

Имаш ли ген и при супер смотана тренировка/хранене ще направиш тяло.Познавам човек, който ако ти кажа как тренира ще паднеш от стола..но ако го видиш на жио за какви размери/сила/релеф говорим ще си мислиш друго.Ти започна с нападките “че щели да ми се смеят”, явно не съм бил за смях.. айде аз спирам да пиша по темата \/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1