Добър фитнес инструктор във Варна ?

04.09.07
05:47

Сигурно има много хора от Варна във форума , може ли някой да ми препоръча някой наистина разбираш от работата си инструктор . Искам да се консултирам с някой , да поговорим за диетата ми , за тренировките и какво точно мога да постигна и да ми даде някои насоки . Някаде за около 1 час , и какво може да е заплащането ? Щом учителите по литература вземата 10-12 лева на час едва ли може да излезе повече нали ?

02.11.07
22:11

Отиваш в фитнеса на спортна зала и говориш с инструктура там,пекан е  :coolsmile:

S7

03.11.07
16:30

казано от Dark_Evil на 02.11.07, 22:11:

Отиваш в фитнеса на спортна зала и говориш с инструктура там,пекан е  :coolsmile:

Милен ли ? Да .. той е пекан, когато си вземеш карта, когато няма никой в залата, когато не тренира и когато е в добро настроение.. честно казано съм го виждал само 1-2 пъти пекан :)

Но Галя (другия инструктор) е много готина.. винаги ми е съставяла програма, сносни режими и ми е давала съвети при това безплатно ;)

Мнението беше редактирано от S7oMaN40 на 03.11.07 16:31.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1