7-Keto Dhea

ИВ

03.11.07
16:41

Някой отзиви за този продукт ? Изчетох доста, знам как действа просто да попитам тук-там. Виждам, че присъства като съставка в някои доста известни фет-бърнъри.

Иначе продукта е ето този : nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=57&Itemid=46

Освен него ще ползвам трибулус (1гр. NOW), кофеин, лецитин (сега пия на Нау), но мисля да се прехвърля на този на Нутрим :sick: , понеже е на гранули и има повече активни съставки - най-вече холин и инозитол... пък и цената е по-малка с цели половин кило пилешко месо. Навежда ме мисълта ми, че е от генно-модифицирана соя, а аз точно това искам да избегна.

Темата беше редактирана от Иван В. Станков на 03.11.07 16:42.

04.11.07
07:38

Мислиш да са прехвърлиш от Нау на Нутрим  8-/

ИВ

04.11.07
09:14

казано от vaskotoo на 04.11.07, 07:38:

Не... Мислех да се петна от лецитин на лецитин, а не да сменя.... Не ме разбирате добре !

04.11.07
10:16

казано от Nosferatu на 04.11.07, 09:14:

казано от vaskotoo на 04.11.07, 07:38:

Не... Мислех да се петна от лецитин на лецитин, а не да сменя.... Не ме разбирате добре !

Амм ок сори ... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1