Въпрос за Universal Mega Mass 3000

SI

22.11.06
11:15

Здравейте,

взех си Universal Mega Mass 3000 и сега почвам да ги взимам. Не знам обаче каква дозировка. На кутията пише 3 лъжици на ден , но лъжицата в кутията е от по 60 грама и мисля, че 180 гр. на ден ще ми дойдат много. Може ли някой, който е ползвал този гейнер да ми даде инфо. аз сам 71кг - 182см

HE

22.11.06
11:25

[quote author=“Sinnerman”]Здравейте,

взех си Universal Mega Mass 3000 и сега почвам да ги взимам. Не знам обаче каква дозировка. На кутията пише 3 лъжици на ден , но лъжицата в кутията е от по 60 грама и мисля, че 180 гр. на ден ще ми дойдат много. Може ли някой, който е ползвал този гейнер да ми даде инфо. аз сам 71кг - 182см

Като гледам съотношението височина - килограми аз лично не смятам, че ще ти дойде в повече. Тези 180 гр. са на ден, а не на прием, което от своя страна означава, че можеш да си ги разпределиш примерно на 3 приема през деня. Пил съм от този гейнър и съм доволен.

SI

22.11.06
11:30

хей мерси. разбрах, че 180 гр. са на ден, но пак си мсиля дали не са много. примерно на Нутрим е близо грам на тегло , т.е. за мен е 79 грама. Странно е  че този гейнър няма ограничения за тегло

HE

22.11.06
11:41

[quote author=“Sinnerman”]хей мерси. разбрах, че 180 гр. са на ден, но пак си мсиля дали не са много. примерно на Нутрим е близо грам на тегло , т.е. за мен е 79 грама. Странно е  че този гейнър няма ограничения за тегло

Недей да сравняваш продукти на световно безизвестната фирма Нутрим с тези на Юнивърсъл  :wink: . Сега ако искаш пък много точно да съобразиш калорийния прием - съобрази го с режима си на хранение и според него реши колко е необходимото количество гейнър.

22.11.06
14:15

Начи... аз съм го взимал това нещо... макар и за кратко.

180 гр. на ден, което се равнява на 3 мерителни лъжици (в кутията има).

Тъй като стандартната цена на тъпата консервена кутия от 1,5 кг е около 30 лв., а дозировката голяма, доста бързо ще свършва и доста добре опразва джоба.

Но по-малко от посоченото не води до впечатляващ ефект.

Затова спазвай дозировката и ако подейства ще се радвам.

22.11.06
15:05

Аз го ползвам в момента и съм понамалил дозите с по 30-40 грама по причината с опразването на джоба :lol:

SI

22.11.06
15:14

Има ли друг гейнър, който да е с подобни характеристики и на по-ниска цена. Основния ми приоритет е да качвам маса. 71кг , 185см, тренирам въвсем отскоро. Явно Нутрим-а не струва според мнението горе, така че съм отворен за други предложения на по конкурентни цени. Мерси

24.11.06
10:20

Като гледам цифрите много ми напомня на нечовешките усилия, които съм полагал да кача всеки килограм... “колко мъка има по тоя свят, Боже... въздъхна Моканина” :lol: :lol: :lol:

С Нутрим не се занимавай.... просто приеми, че този спорт е скъп. На мен ми отне време, но пак достигнах до извода, че евтиното си е евтино.

[quote author=“Sinnerman”]Има ли друг гейнър, който да е с подобни характеристики и на по-ниска цена. Основния ми приоритет е да качвам маса. 71кг , 185см, тренирам въвсем отскоро. Явно Нутрим-а не струва според мнението горе, така че съм отворен за други предложения на по конкурентни цени. Мерси

KO

24.11.06
11:40

Аз по принцип се омазнявам много трудно, но от Universal мега мас 300 доста сланинки отидоха на коремчето :wink:  :D
Това беше последната пролет, и точно за лятото много яко стана, като ходех на плаж.
Но пък ти имаш време да се омазниш и после да изгориш, и да останат само мускули. :wink:

ZO

24.11.06
13:20

Абе нз...аз си мислех да го взимам тоя гейнър по едно време,ама 30лв....по-добре да събера 50 и да си взема на ОН протеина :? Иначе ще ми е интересно да кажеш дали има някакъв ефект?

24.11.06
18:16

аз неска го свършвам ... взимах го по 100 грама за 15 дена това прави 1500 грама = 1,5 кг
обаче ми остана бая незнам защо така ... и от 5 дена някаде го пия както пише по 180 гр. на 3 приема :
1прием - Сутрин в чаша мляко
2прием - Преди тренировка с вода
3прием - След тренировка с вода и един-два банана

от 3 мерилни лъжици (180 грама общо) си набавяш 3000 калл , дава малко енергия за по големи тежести качих 3-4 килограма общо взето не съм доволен от продукта за тез пари по добре креатинче да бях си взел  :wink:

04.11.07
16:58

С риск да се изложа :) да питам същата процедура ли е при гейнера 1 месец се пие 1 не както при креатина?

04.11.07
17:36

казано от plamenht на 04.11.07, 16:58:

С риск да се изложа :) да питам същата процедура ли е при гейнера 1 месец се пие 1 не както при креатина?

Не не ти трябва почивка :)

HE

05.11.07
12:10

Момчета почти една година след последното мнение сте се сетили да пишете тук?
Не мисля че мненията Ви са на правилното място!
Ще Ви помоля да не изравяте стари теми!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1